Valorizarea Femeii

Valorile feminine se regăsesc greșite și, în mod frecvent, sunt răstălmăcite de mijloacele de comunicare și, în principal, prin intermediul super producțiilor precum cele din studiourile Hollywood, în Statele Unite. Devalorizarea femeii, decăderea căsniciei și banalizarea sexului sunt unele exemple ale temelor obișnuite abordate de către mass-media și de cinematograf.

Văzând această tendință a comportamentului, Locașul Duhului Sfânt dezvoltă o lucrare pentru a salva esența feminină, deoarece, crede că este perfect posibil ca femeia să fie modernă fără să lase la o parte frumusețea, sănătatea, cariera, viața personală și familia.

Știm că, de fiecare dată femeile cuceresc mai mult spațiu pe piața de muncă, unele ajung chiar să conducă și națiuni. Dar acest lucru nu le împiedică să fie dulci, feminine și să exercite rolul de auxiliar al soțului. Femeia a fost creată ca să fie lângă bărbat, și asta înseamnă să fie colegă, prietenă, și nu să fie subjugată de el.

Vizând salvarea valorilor feminine, Locașul Duhului Sfânt realizează, în mod frecvent, prelegeri pentru a conștientiza femeia de rolul său în familie și în societate și să trezească în ele importanța valorării proprii.

Cunoașteți lucrarea Godllywood și de asemenea mai multe detalii despre lucrarea de valorizare a femeii dezvoltată de Locașul Duhului Sfânt.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *