3 lucruri foarte importante

3 lucruri foarte importanteAbraao_estrela_

Dumnezeu i-a poruncit lui Avraam să facă 3 lucruri foarte importante care i-au marcat viața și pe care să le facem și noi ca să fim realizați.

Avraam l-a văzut pe tatăl și fratele lui murind fără să aibă o țară, o locuință stabilă; soția lui era sterilă; o mare parte din viața lui a fost nestatornică și în fiecare zi se risca să apere ce era al lui…vi se pare că viața lui Avraam a fost ușoară?

Dumnezeu i-a poruncit lui Avraam să facă 3 lucruri foarte importante care i-au marcat viața și pe care să le facem și noi ca să fim realizați. Pentru cine crede contrar, viața lui Avraam nu a fost cu facilități, el a trebuit să urmeze indicațiile lui Dumnezeu, a trebuit să asculte ce i se spunea fără să întrebe, pentru că era vorba de viitorul lui.

Avraam încă nu vedea nimic din ceea ce îi fusese promis (într-adevăr, el vedea că în viața lui se întâmpla opusul) , totuși a trebuit să aibă încredere totală, 100% în Cuvântul Cui îl orienta despre ce trebuia să facă.

Atunci, DUMNEZEU I-A SPUS 3 LUCRURI FOARTE IMPORTANTE, pe care el trebuia să le aibă sau să le facă, altfel viața lui era o repetare a vieții rudelor lui. Dacă Avraam nu ar fi ascultat de Vocea lui Dumnezeu, numele lui nu ar fi rămas în Istorie, ar fi fost încă unul în plus, al cărui parcurs al vieții era asemănător cu al milioanelor de oameni care au trecut prin lume.

CELE 3 LUCRURI FOARTE IMPORTANTE AU FOST:

1 Să aibă viziune- LUCRURI MARI:

„Ridică-ți privirea din locul în care ești și uită-te spre nord și spre sud, spre răsărit și spre apus, pentru că toată țara pe care o vezi ți-o voi da ție și seminței tale pentru totdeauna!

Chiar dacă nu reușim să o vedem, trebuie să credem că luăm în stăpânire, fie o familie unită, vindecarea, prosperitatea. De ce? Pentru că Dumnezeu este Cel care promite, de aceea DESCHIDEȚI-VĂ OCHII CREDINȚEI, VEDEȚI ȘI CREDEȚI!

2 Să meargă până acolo-SĂ STRĂBATĂ:

”Scoală-te, străbate țara în lung și în lat, pentru că ție ți-o voi da.”

Fără acțiune, Dumnezeu nu reacționează. Nu este de ajuns să fiți așezat și să așteptați, pentru că în acel moment în care stați să așteptați, știți ce se va întâmpla? NIMIC! Este nevoie ”să străbateți țara”. Ce înseamnă asta? Să mergeți după concretizarea obiectivului dvs, să faceți să se întâmple ce vreți, să luați decizii îndrăznețe, știind că aveți mereu Garanția lui Dumnezeu că investiția în visul dumneavoastră nu va fi în zadar.

3 Să sacrifice- SĂ ASCULTE CA SĂ SE STABILEASCĂ:

”…te voi binecuvânta cu adevărat și-ți voi înmulți foarte mult urmașii, cât stelele cerului și cât nisipul de pe țărmul mării. Urmașii tăi vor pune stăpânire pe cetățile dușmanilor lor, iar prin sămânța ta vor fi binecuvântate toate neamurile pământului, pentru că M-ai ascultat.”

Tot ce putem să facem pentru concretizarea visului nostru este puțin înaintea lui Dumnezeu. Acesta este răspunsul pentru cei care plâng, se plâng de toate sacrificiile făcute până acum, fie fizice sau materiale și care din punctul lor de vedere nu au avut nici un efect practic în viețile lor. Când ascultăm, nu întrebăm, nu ne împotrivim și cu atât mai puțin nu ne îndoim, ci FACEM, ÎMPLINIM, REALIZĂM CE AVEM MAI BUN, având ca obiectiv CE E MAI BUN DE LA DUMNEZEU, ca după ce

(1) AVEM VIZIUNE PENTRU LUCRURI MARI ȘI (2) STRĂBATEM, cu siguranță (3) NE VOM STABILI

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *