A fost bătută, a fost dată afară din casă și s-a predat ocultismului

Cunoașteți povestea Helenei și aflați ce i s-a întâmplat, după ce s-a dăruit credinței

Helena a trecut prin situații destul de dificile în viața ei. Potrivit relatării ei, când avea doar 4 ani a fost abuzată de tatăl ei vitreg, ceea ce a transformat-o într-un copil revoltat și trist. Având în vedere cele întâmplate, ea a început să-și urască propria mamă.

Helena a crescut și s-a căsătorit la vârsta de 17 ani, dar ceea ce părea să fie soluția la problemele ei a fost cel mai rău coșmar al ei. A fost bătută de soțul ei, a fost dată afară din casă și, în consecință, s-a predat ocultismului.

Așa a ajuns ea la Locașul Duhului Sfânt, disperată, cu traume, tristețe profundă, gânduri de sinucidere, o viață distrusă în toate sensurile. Frecventând la slujbele de vineri și de duminică, ea a fost eliberată, interiorul ei s-a umplut cu pace, și a înțeles cât de importantă este viața ei.

”Fiindcă în trecut eu nu am avut nici o zi fericită, astăzi eu prețuiesc totul. Duhul Sfânt m-a ridicat, și sunt fericită zi de zi”, a spus Helena.

Dacă și tu te afli  într-o situație dificilă și ai nevoie de ajutor, atunci participă vineri la o slujbă de credință. La Catedrala Credinței, slujbele sunt la ora 9:00, 15:00 și 19:00. Sau caută un Locaș al Duhului Sfânt mai apropiat de tine.