Alin Gătej

Înainte de a fi botezat cu Duhul Sfânt eram o persoană foarte nervoasă, rebelă, mă certam cu toată lumea din orice şi în acelaşi timp eram o persoană tristă, opimată. Pe soţia mea o tratam rău, fumam, beam, mergeam la petreceri, la discotecă . În aceste momente eram foarte bucuros dar când totul se termina simţeam o tristeţe şi mai mare.

Ajungând la Catedrala Credinţei, am început să particip la slujbe şi am fost eliberat de vicii, nu am mai mers la discotecă dar totuşi îmi lipsea ceva. Auzindu-l pe părinte vorbind de cele 21 de zile de post ale lui Daniel am decis să particip şi eu pentru a primi botezul cu Duhul Sfânt.

În timpul acestor 21 de zile mergem la biserică, mă trezeam dis de dimineaţă şi căutam Duhul Sfânt şi pentru ca sacrificiul meu să fie şi mai mare am decis sa fac şi un post total de 36 de ore pentru că îmi doream atât de mult să-l primesc. Până când într-o miercuri la căutarea Duhului Sfânt am decis că nu voi pleca de la biserică fără să fiu botezat cu Duhul Sfânt iar la sfârşitul rugăciuniui am fost botezat.

Am simţit o bucurie imensă, o pace, o forţă interioară şi voinşă de a vorbi celor din jurul meu ceea ce simţeam în acel moment. Începând din acel moment viaţa mea s-a schimbat. Astăzi doresc să le vorbesc persoanelor despre Iisus, să câştig suflete, nu mai sunt nervos, agresiv. Duhul Sfânt a umplut golul care exista în interiorul meu. Astăzi pot spune că sunt fericit cu adevărat.

Alin Gătej