“Am ajuns foarte aproape de anorexie”

La doar 19 ani, Mara trăia deja în cea mai adâncă, cea mai întunecată și mai izolată lume a depresiei, care a fost atât de severă în cazul ei, încât chiar a crezut că va înnebuni

“Treceam printr-o depresie profundă … la vremea aceea, aveam 19 ani, dar îmi amintesc că nu puteam mânca, până în punctul de a fi aproape de anorexie. Nu am putut dormi nici măcar 2-3 ore, pentru că am avut coșmaruri despre decese, printre altele. Nu am ieșit din casă, nu voiam să fiu în preajma oamenilor și teama era constantă. Am simțit un mare gol și am avut atacuri de anxietate severe și am fost, de asemenea, plină de gânduri rele. Am mers la mai mulți medici în încercarea de a mă vindeca, am luat mai multe pastile, o serie de calmante, dar niciuna nu mi-a dat soluția simptomelor și suferinței mele. Așa că, chiar m-am gândit să-i cer mamei să mă interneze, pentru că am crezut că o să înnebunesc! ”

“Am căutat mai mulți medici în încercarea de a mă vindeca, am luat mai multe pastile, o serie de calmante, dar niciuna nu mi-a dat soluția simptomelor și suferințelor mele.”

AMELIORARE IMEDIATĂ

“Cu toate acestea, o colegă m-a invitat La Locașul Duhului Sfânt, unde ea, de asemenea, a confirmat că a fost vindecată de depresie. Am fost foarte bine primită de colaboratori și am constatat în scurt timp o ușurare. Am continuat să vizitez locul și, pe măsură ce au trecut zilele, mi-am dat seama că sunt vindecată complet. Astăzi, nu mai sufăr de depresie, reușesc să mănânc normal, să dorm, să muncesc, să socializez cu oamenii, sunt fericită și am multă pace ”, concluzionează Mara, astăzi o femeie nouă.

Mara Chicharo