”Am încercat să mă sinucid de trei ori”

Sufeream de depresie de peste cinci ani și potrivit medicilor, trebuia să iau tratament tot restul vieții. Am încercat să mă sinucid de trei ori și pentru că nu aveam liniște interioară, țipam la oameni și mă comportam ca o nebună.

Ajunsesem să mă îndepărtez de toată lumea, inclusiv de fiica mea, care încă era copil.

Mă refugiam în camera întunecată și în mintea mea auzeam o voce care îmi spunea să mă omor pentru că așa suferința mea se termina. În plus, fumam 20 de țigări pe zi, viciu care a durat 24 de ani.

Căsnicia mi s-a destrămat din cauză că soțul meu m-a înșelat și am rămas  singură  să-mi întrețin fiica. Am acumulat datorii, am ajuns să trăiesc într-o baracă și să nu am lucrurile de bază ca să i le dau copilului meu.”

SCHIMBAREA. “După ce am cunoscut Centrul de Ajutor Spiritual și mi-am pus credința în practică, am fost vindecată de depresie, nu am mai luat medicamente și am renunțat la fumat. Acum mă simt bine cu mine însămi, nu mai e nevoie să mă retrag în cameră și îmi face plăcere să conviețuiesc cu familia mea. În prezent, trăiesc într-un apartament foarte bun, nu mai am datorii și sunt o femeie de afaceri. Pot să afirm că nu-mi lipsește nimic mie și fiicei mele!

Pe plan sentimental, după ce am participat la Terapia Iubirii, am învins traumele și acum sunt căsătorită și foarte fericită.”

Daniela Duarte