Am intrat în lumea drogurilor, traficului și prostituției

Erineide a văzut cum lumea ei se prăbușește când soțul s-a sinucis și s-a refugiat în droguri și alcool ca să încerce să umple golul pe care îl simțea.

“Soțul meu s-a sinucis și eu am fost cea care i-a găsit trupul spânzurat, lucru care m-a marcat mult. După ce el a murit, am fost depresivă și am intrat în lumea drogurilor, traficului și prostituției. Timp de trei ani am consumat heroină, crack, cocaină și cannabis, și în plus fumam țigări și beam băuturi alcoolice.

În acea perioadă, lucram în cluburi de noapte și pe străzi ca să-mi pot menține viciul, încercând să umplu golul și tristețea pe care le simțeam. Timp de trei ani am fost izolată într-o casă, pentru că nu voiam să știu de nimeni și de nimic! Eram nefericită în toate ariile vieții mele și mă simțeam frustrată.”

Încredințare.  “La un moment dat, am avut o relație de iubire cu soțul meu actual și m-am dus să locuiesc cu el. Într-o zi, am  fost vizitați acasă de un preot și un colaborator care veniseră să vorbească cu cumnata mea. Atunci am primit o rugăciune și m-am simțit foarte bine, spunându-i soțului meu că voiam să merg la Centrul de Ajutor.

A început să fac serii de slujbe la biserică ca să fiu eliberată de tot ce era rău și pot să spun că nu a fost ușor, dar am perseverat și am acționat potrivit învățăturilor bărbaților lui Dumnezeu. A durat doi ani, dar Dumnezeu a lucrat în interiorul meu și în 2016 când a fost Postul lui Daniel m-am încredințat  lui Dumnezeu în Altarul Lui. De atunci înainte, Dumnezeu a făcut din mine o nouă ființă! Am fost botezată cu Duhul Sfânt și totul a început să fie diferit.

Azi, nu mai depind de oameni, nici de circumstanțe ca să mă simt bine și să  am încredere în mine însămi, pentru că știu că sunt capabilă. Acum am pace, dorm bine, am fost vindecată de depresie și nu mai iau calmante. Sunt fericită și realizată!”- Erineide Nascimento