“Am luat 30 de pastile pe zi”

„Am avut viața complet la pământ, pentru că, pe lângă o depresie profundă, am încercat, de asemenea, să mă sinucid, pentru că am suferit încă din copilărie. Tatăl meu era alcoolic și era foarte rău cu mama mea, o bătea și scotea cuțitul la ea. În cele din urmă, am trăit în această suferință între 4 și 18 ani, vârsta la care m-am căsătorit.

M-am gândit că după căsătorie voi depăși aceste traume, dar m-am înșelat! M-am căsătorit și chiar am fost fericită, dar am luat tot trecutul cu mine.”

„Așadar, am suferit mai multe crize depresive. Nu voiam să mă uit la copiii mei, mă închideam în cameră și luam 30 de pastile pe zi. Până când, într-o zi, medicul mi-a spus că nu mai este nimic de făcut și m-a întrebat dacă vreau să caute pe cineva care să mă vindece. La vremea respectivă, singura soluție pe care am văzut-o a fost să mă sinucid, deoarece vocea pe care o auzeam spunea că, dacă m-aș omorî, suferința mea s-ar termina.

Dar când am vizitat Locașul Duhului Sfânt și am început să-mi pun credința în practică, am început să văd îmbunătățiri în mine, am încetat să mai iau pastile și nu am mai avut nevoie să mă plimb cu fiica mea pe stradă, chiar dacă înainte nu puteam să merg singură. Totuși, mi-am văzut sănătatea restabilită, fiind vindecată de depresie. Pe lângă transformarea interioară, pot să spun, de asemenea, că a existat o schimbare în toate domeniile vieții mele. Astăzi, am o căsnicie fericită, sunt împlinită și am tot ce îmi doresc. ”

Rosa Ferreira