”Am numarăt pastilele pentru a mă omorî”

”Încă de copil sufeream de depresie și voiam să mă omor, am auzit deseori voci care îmi spuneau să mă omor. Simțeam o tristețe profundă, credeam că nimeni nu mă înțelegea și nimeni nu mă putea ajuta. În plus, aveam și insomnie și sufeream de anxietate. Și când puneam capul pe pernă, nu mai aveam pace și doar vroiam să plâng.”

Acasă, am avut probleme cu mama și asta făcea că dorința de a muri să crească, numărând chiar și pastilele pe care le aveam cu mine pentru a mă omorî în zori, astfel încât mama să aibă remușcări. Dar niciodată nu puteam merge până la capăt cu planul!

De asemenea, smulgeam pielea în jurul unghiilor până când sângera, pentru că îmi plăcea să gust sângele. În acel moment, simțeam o ușurare, dar nimic nu îmi lua durerea!

Până când sora mea m-a invitat, am început să particip la slujbele de la Locașul Duhului Sfânt și am început să am pace. Am fost eliberată de depresie și azi nu mai vreau să mor! Acum sunt fericită, am pace, bucurie și dorința de a trăi. Astăzi pot spune că depresia are leac! ”

Barbara Oliveira