”… Am sfârșit dezvoltând o depresie severă, care a durat mai mult de douăzeci de ani. …”

În acea perioadă de timp am trăit pe baza a nenumărate medicamente pentru a încerca să combat problema și chiar am căutat o soluție în religii, dar nimic nu a funcționat.

Celestino Ribeiro presupune că a avut o copilărie tulburată de multe lupte, atât în interiorul cât și în afara casei. „Am trecut prin multă opresiune și respingere, chiar și de către membrii familiei, care m-au dat mereu deoparte. Mai târziu, când m-am căsătorit, am simțit aceeași respingere din partea familiei soției mele și din această cauză am sfârșit dezvoltând o depresie puternică, care a durat mai mult de douăzeci de ani. În acea perioadă de timp am trăit pe baza a nenumărate medicamente pentru a încerca să combat problema și chiar am căutat o soluție în religii, dar nimic nu a funcționat.

Am trecut prin cel puțin cinci sau șase religii diferite și am rămas în aceași situație că nu se putea mai jos.. ”, povestește Celestino perioada lungă și tulburată a vieții sale.

Atunci, Celestino a decis să participe la un program care a prezentat un tratament inovator. „În acel moment, mi-a venit în minte să caut un Locaș al Duhului Sfânt. Când am ajuns acolo, am primit o rugăciune și un mesaj de credință, care imediat m-a făcut să mă simt ca o persoană nouă. Nu a trecut mult timp până când am scăpat de depresie, de medicamente, de suferințe și astăzi mă consider un om nou! Nu depind de medicamente ca să trăiesc bine, astăzi nu contează  cu ce luptă mă confrunt, pentru că victoria este certă! ”

Celestino Ribeiro