Au suferit mai multe accidente de mașină și au ajuns în comă alcoolică

“Cei doi copii ai mei pierdeau nopțile în distracții. Au lucrat în baruri, erau dependenți de alcool, tutun, droguri și alte vicii.

M-am îngrijorat cu viitorul lor, pentru că am văzut că nu aveau nici un simț al responsabilității, trăind viața învăluiți cu petreceri, baruri și vicii. Plecau de acasă și nu aveau o oră  ca să se întoarcă. Au fost zile când nici măcar nu se întorceau și nu îmi dădeau nici o veste. Uneori erau aduși acasă de către prieteni pentru că erau beți și inconștienți.

Din cauza acestor vicii, au suferit multe accidente de mașină și au fost duși la spital în comă alcoolică. În plus, am găsit droguri în portofelele lor, iar când le-am cerut socoteală, ei au negat.

Deși copiii mei nu m-au agresat niciodată fizic, când veneau acasă beți, erau destul de agresivi în cuvinte, mă atacau verbal atunci când erau sub influența substanțelor, ceea ce era extrem de neplăcut și  în casă era un ambient rău.

Am petrecut multe nopți nedormite, îngrijorându-mă de ei, fără să știu unde se aflau și ce făceau. Deși păreau să se distreze mult, știam că în interiorul lor erau nefericiți și goi, doi tineri fără direcție. Deveniseră copii distanți și asta mă făcea foarte tristă!”

Viață nouă: “Într-o zi, am decis să nu mai accept acea situație, m-am revoltat și am luat măsuri. Am luptat și am sacrificat la Focul Sfânt pentru ei. Am pus această situație în mâinile lui Dumnezeu și L-am lăsat să acționeze.

La scurt timp, copiii mei mi-au acceptat invitația de a participa la una dintre slujbele de la Catedrala Credinței și prin mesajele de credință pe care le-au auzit, ei înșiși au decis să nu mai aibă viața pe care o duceau. Au încetat să mai facă ce era greșit, au lăsat viciile, au încetat să mai meargă în baruri și să mai piardă nopțile. Astăzi sunt copii exemplari și au început o viață nouă. Acum, pot dormi în pace pentru că știu că sunt bine și fericiți și Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.”

Arminda Ferreira