„Aveam multe probleme în interiorul meu”

Numele meu este Marius. Înainte să ajung la Locașul Duhului Sfânt, eram o persoană cu multe probleme atât în exterior cât și în interiorul meu.

În familia mea erau multe neînțelegeri, certuri, vicii și din cauza acestor lucruri eu eram trist, mă închideam în mine și de multe ori aveam insomnie.

Toate aceste probleme m-au făcut să cad într-o tristețe profundă, să am gânduri de sinucidere, auzeam o voce care mereu îmi spunea să îmi iau viața, pentru că nu mai exista soluție. Am încercat să mă sinucid de două ori, totuși am avut teamă să mor fără protecția lui Dumnezeu.

Am fost invitat să merg la Locașul Duhului Sfânt, pentru că acolo voi găsi soluția la problemele mele. Participând la slujbele care se realizau, în special vinerea și duminica, viața mea și situația din familie au început să se schimbe.

Acum familia mea este bine, părinții mei se înțeleg, există armonie și iubire. Prin credința și perseverența mea la slujbe, pot să afirm că sunt un alt om.

Interiorul meu este total schimbat. Am pace, am scăpat de insomnie, de acea tristețe profundă, de gândurile de sinucidere și vreau să mă bucur cât mai mult de viață.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această oportunitate pe care mi-a dat-o pentru a-mi schimba viața.