Aveam probleme în familie

Mă numesc Nela.

Eu am ajuns la Centrul de Ajutor când eram copil, împreună cu părinții mei. Aveam probleme în familie, certuri, neînțelegeri, între părinții mei a existat chiar violență fizică.

Tatăl meu, într-o zi era sub influența alcoolului și a amenințat-o pe mama mea cu un cuțit că o va omorî. Văzând aceste lucruri, a început să-mi fie teama de el și am devenit o persoană tristă, mâhnită, avem gânduri negative, doream să-mi las familia și să găsesc un loc unde puteam avea pace, liniște, fericire și împlinire.

Într-o zi am hotărât să plec de acasă și așa am ajuns la Protecția Copilului. Acolo am găsit prieteni și un mediu mai bun, dar interiorul meu era la fel și eu continuam să fiu aceeași persoană. Viața mea nu se schimba, deși eu frecventam slujbele de la Catedrala Credinței.

Anii au trecut și mentalitatea mea s-a schimbat. Atunci am hotărât să pun în practică învățăturile primite aici. Schimbarea mea ca om nu a venit imediat, totul a decurs ușor și la momentul potrivit. Am participat la diferite Campanii pentru transformarea vieții și am perseverat la slujbe.

În prezent, totul este diferit, părinții mei se înțeleg și nu mai există aceea atmosferă neplăcută în casa mea. Interiorul meu s-a schimbat, nu îmi mai este frică de tatăl meu, sunt o persoană fericită și plină de pace. Ceea ce nu am găsit în această lume, am găsit aici la Catedrala Credinței.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Și-a arătat Puterea în viața mea, pentru că astăzi eu trăiesc o viață complet diferită și binecuvântată.