Aveam stări de TRISTEȚE PROFUNDĂ

Mă numesc Neli și vreau să vă împărtășesc puțin din viața mea. La vârsta de 14 ani mi-am abandonat studiile și am început să am grijă de mama mea care era bolnavă, dar medicii nu-i dăduseră nici un diagnostic. Avea o tristețe profundă, dureri și stări emoționale.

Eu, la 16 ani, de asemenea aveam stări de tristețe profundă, dureri de cap insuportabile, gânduri negative în mintea mea, eram foarte anxioasă, agitată. Nu doream să trăiesc din motiv că îl vedeam pe tatăl meu cum o agresa pe mama mea, credeam că sunt într-un film.

Nu puteam să dorm noaptea, îmi era foarte frică, la locul de muncă mergeam fără nici o plăcere, eram un om fără puteri. Încercam să împărtășesc suferința mea celorlalți, crezând că voi primi un ajutor, un sfat, dar în zadar.

După o perioadă, mi-am lăsat locul de muncă și am hotărât să plec cu mama mea la un Centru de plasament ca să trăim în liniște. Văzând suferințele prin care trecea mama, strângeam în interiorul meu multă tristețe și mâhnire.

După câteva luni ne-am întors acasă și certurile și agresiunile au fost mai puternice. Căutam soluții să putem scăpa de aceste probleme din viața noastră.

După o perioadă, m-am angajat și așa am putut să cunosc Locașul Duhului Sfânt. Aici am primit ajutor, îndrumări și am înțeles că problemele spirituale pe care le aveam erau cauza a tot ce trăisem și am decis să perseverez ca să-mi schimb viața.

Folosindu-mi credința și punând în practică învățăturile primite, am învins toate gândurile care îmi invadau mintea, am scăpat de tristețea profundă, de dureri și anxietate. Acum sunt o tânără puternică, luptătoare, plină de viață.

Rada Flori Neli