Coșmaruri, plânsete și o durere profundă

Olga,  astăzi în vârstă de 57 de ani, suferea de o depresie severă, care a început să o chinuie după ce a făcut un avort

„Așteptam foarte mult acel copil pe care, între timp, l-am pierdut. Din cauza acestui avort, a început să se dezvolte depresia în mine, având coșmaruri constante și simțind o durere profundă. Nu puteam dormi, nu mâncam și am plâns constant … chiar m-am gândit să mă sinucid. Am început să particip la tratamente medicale și am fost diagnosticată cu depresie. Am început să iau medicamente, dar nimic nu s-a rezolvat.

În acea perioadă, un prieten m-a invitat să merg la Locașul Duhului Sfânt și să fac acel tratament. Deja m-am săturat de atâta suferință, astfel am hotărât să merg. Când am ajuns la Locașul Duhului Sfânt, am primit o rugăciune.  După tratament, am fost eliberată de depresie, m-an simțit bine și vindecată. Imediat, m-a părăsit toată tristețea și m-am simțit mai ușoară, iar în aceeași noapte am reușit să dorm. Am început să particip activ la tratament, am respectat îndrumările și astăzi sunt complet vindecată.”

Olga Quitanda