Datorii plătite

„Am început să frecventez Biserica Universală în procent de 100% având toată convingerea, în luna iunie, anul acesta. Am cunoscut biserica în 2009 prin intermediul soţiei mele într-un moment în care lucrurile din viaţa mea mergeau rău. Eram complet îngropat în datorii ce atinseseră pragul de 200 de mii de euro. Nu reuşeam să dorm şi nici să progresez profesional şi asta până în luna iunie când am luat o decizie de credinţă: aceea de a începe să iau în serios Cuvântul lui Dumnezeu în viaţa mea. M-am întors la biserică şi de atunci vin mereu cu toată credinţa.

Atunci am decis să particip la Focul Sfânt din Israel cu toată forţa mea. Sacrificiul meu a fost colecţia mea de 12 ceasuri pe care o aveam şi un fir de aur care pe lângă valoare economică pe care o avea, avea şi o valoare sentimentală foarte puternică. A fost o decizie personală pentru că doream ca Dumnezeu să mă elibereze de aceste datorii care nu mă lăsau să fiu eu însumi şi nici să merg în faţă. Ele mă consumau în adevăratul sens al cuvântului şi asta atât fizic cât şi emoţional. Miercurea trecută, avocata mea m-a sunat ca să-mi spună că după 10 ani de zile, situaţia mea s-a rezolvat totalmente.

Din ziua în care am luat decizia de a participa la Campania Focul Sfânt din Israel şi din momentul în care mi-am pus sacrificiul pe altar, am fost sigur că situaţia aceasta se va rezolva. Din acea zi am început să am idei şi să privesc înainte, să dorm cum trebuie şi să-mi redobândesc încrederea în mine. Şi în plus, pot să transmit aceste lucruri şi celor ce lucrează alături de mine zilnic. Lucrurile sunt pe drumul cel bun! Sunt responsabilul comercial al firmei la care lucrez şi am obţinut cu aceasta o dezvoltare de 5 procente pe lună, lucru ce nu se întâmpla înainte.”

Ricardo Mendes