Depresivă și discreditată în dragoste a încercat să se sinucidă

casosreais-mariairaneideDepresia, insomnia, dorința de sinucidere, sunt câteva dintre simptomele pe care le prezintă persoanele care suferă în viața sentimentală.

Majoritatea doresc să găsească pe cineva cu care să-și poată împărtăși bucuriile, tristețile și mai presus de toate, să depășească situațiile pe care singure nu ar fi incapabile. Cu toarte acestea, nu toată lumea poate să se vadă alături de cineva. Acesta era și cazul  Mariei Iraneide, care înainte să ajungă la Centrul de Ajutor (CdA) era o persoană depresivă, viciată în droguri, avea insomnie și din acest motiv depindea de medicamente ca să încerce să ducă o viață normală.

”Dincolo de toate problemele pe care le înfruntam, sufeream de Sindromul de Panică. Îmi era frică de tot și de toți, aveam vedenii și auzeam voci, astfel încât stăteam cu televizorul și radioul deschis ca să încerc să nu mai aud sunetele vocilor” povestește Maria.

Temerile ei și problemele au început să se reflecteze în principal în relațiile ei.

”Nu reușeam să fiu fericită în viața sentimentală pentru că îmi era scârbă de bărbați, credeam că pentru mine nici unul dintre ei nu era suficient de bun, de cinstit și să aibă caracter. Relațiile mele nu durau mai mult de trei luni. Din aceste motive am început să-mi doresc moartea” adaugă ea.

O siguranță

Maria Iraneide credea că o mare parte din suferința ei se datora  lucrărilor de vrăjitorie a căror victimă a fost familia ei.

”Am ajuns să încerc să mă sinucid, dar în ziua în care voiam să mă omor, înăuntrul meu a apărut o mare dorință să intru în CdA și să-I cer iertare lui Dumnezeu. Și așa am făcut! Am renunțat să-mi iau viața și m-am dus să vorbesc cu Dumnezeu. Astfel a venit o nouă șansă. Am început să particip la slujbele de eliberare și totul a început să se schimbe: nu am mai avut nevoie de medicamente, am început să dorm bine și am cunoscut un bărbat cu caracter.

Azi sunt fericită, m-am căsătorit și sunt sigură că el este persoana potrivită pentru mine!” afirmă Maria.

Maria Iraneide – Milano, Italia