”Dorința de sinucidere a dispărut”

teste“La început, părinții mei aveau o relație bună, au avut șapte copii. Dar când am ajuns la adolescență,  problemele au început.

Furam bunurile părinților noștri ca să putem face bani, să plecăm nopțile de acasă, lucru care îi făcea pe părinți să se certe mult, pentru că mama își apăra mereu copiii.

Inclusiv ajunsesem în situația că tatăl meu să plece de acasă. Dar pentru că suferea cu o problemă la stomac, a murit.

În acel moment a trebuit să încep să lucrez în construcții și tot salariul meu era pentru a-mi susține familia” relatează Cabral.

Și în sensul sentimental lucrurile nu decurgeau bine, așa cum povestește Cabral. “Am avut o relație care nu a mers din cauza că mă înșela. Fata chiar mi-a spus că dacă nu voi fi cu ea, nu voi mai fi cu nimeni.”

Situația lui Cabral s-a înrăutățit după această relație eșuată. “Am început să beau, nu dormeam noaptea și am încercat să mă sinucid de două ori, mereu pe ascuns, ca să nu mă vadă mama. În plus, sufeream din cauza că aveam o deviație la coloană care mă făcea să-mi pierd stabilitatea la picioare și să cad oriunde” mărturisește el cu tristețe.

Fericire sentimentală. “Am primit o invitație de la un frate de-al meu care cunoștea lucrarea realizată de Centrul de Ajutor, ca să caut o schimbare în viața mea. Participând la slujbele de Sănătate, am fost vindecat la coloană și prin slujbele de Dezlegare, am putut din nou să dorm, am lăsat băutura și dorința de sinucidere a dispărut.

Folosindu-mi credința, am participat la Focul Sfânt pentru viața sentimenatlă și după multă suferință, am cunoscut-o pe soția mea actuală la Centrul de Ajutor . Ne-am cunoscut și după șase luni de prietenie ne-am căsătorit. Suntem căsătoriți de nouă ani și avem o fiică binecuvântată.”

Domingos Cabral