“Dorința de sinucidere a fost mereu constantă”

Nu a fost doar un singur lucru care a determinat-o pe Carla să se scufunde în starea de tristețe profundă din care nu a putut ieși

“Mai mulți factori m-au făcut să mă simt ‘la pământ’ … Mi-am pierdut locul de muncă, erau multe datorii, probleme grave de sănătate și, pe lângă acestea, am simțit un mare gol, o nervozitate intensă, o tristețe constantă și o insomnie nenorocită, care m-au făcut o persoană foarte deprimată, până în punctul în care dorința de sinucidere a devenit constantă.

Am luat chiar și 16 pastile pe zi, multe dintre ele pentru a dormi, pentru a mă calma, dar fără efect, am fumat 4 pachete de tutun pe zi, am consumat mult alcool și m-am încuiat în întuneric, unde am petrecut multe ore din zi plângând. Au fost dureri de cap severe care m-au făcut să-mi pierd noțiunea de tot. Am fost închisă timp de 6 luni în casă, cu multă frică de toate și doar se înrăutățea.”

Pacea interioară cea dorită

“Am sunat la asistența de 24 de ore și am cerut ajutor. Am primit la telefon îndrumarea voluntarilor care mi-au dat forță și m-au ajutat foarte mult, atunci am decis să mă întorc către Locașul Duhului Sfânt pentru a cere ajutor, a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o. Am intrat prin ușile Locașului Duhului Sfânt și în 6 luni am fost complet eliberată, sunt liberă de tot răul și am depășit tristețea profundă.

Astăzi, nu mai există frică, dorință de sinucidere, insomnie, dependențe și nici boală. Astăzi, sunt o persoană nouă, am un loc de muncă, dorm foarte bine, am pace, bucurie și putere pentru a face față situațiilor dificile care apar în viața mea. Datorită acestei lucrări eficiente sunt vindecată complet și astăzi trăiesc o viață complet diferită!”

Carla