“Era ca și cum ar fi fost moartă…”

Cu senzația că poartă un gol imens în interiorul ei, Paula nu se simțea bine nicăieri, dincolo de supărare, avea doar o dorință de a merge fără țintă…

Era foarte nerăbdătoare, nervoasă, emoțional instabilă, într-o zi era bine, iar în alta era deja rău.. A început să aibă probleme spirituale, a petrecut nopți nedormite, întrucât îi era teamă să adoarmă și să nu se mai trezească. Iar în acele câteva nopți dormite, și-a pierdut conștiința și nu a avut putere de a reacționa…

“Sentimentul pe care l-am avut, a fost ca și cum aș fi fost moartă. În consecință, am început să văd forme și să aud voci care mă chemau. Mă temeam să fiu singură acasă, simțeam că sunt urmărită de cineva. Hainele mele au dispărut brusc de pe uscătorul de rufe. Puneam un obiect într-un anumit loc, iar când îl căutam, nu mai era în același loc ”, își amintește ea.

Trăind un coșmar

“Visam cu oameni care au murit deja și simțeam gustul sângelui în gură. Am început să sufăr de tristețe profundă, nu mă mai simțeam capabilă să muncesc, în cele din urmă nu mai aveam putere să mă ridic chiar din pat. Doar plângeam, nu puteam să mănânc niciun fel de mâncare și puținul pe care îl mâncam vomitam afară. Am cântărit 45 de kg, m-am privit în oglindă și am văzut figura altcuiva, de culoare cenușie, până când am început să mă tem și să nu mă mai privesc în oglindă.

Din punct de vedere fizic, leneveam în fiecare zi. M-am dus la medici, care nu au găsit nicio boală care mi-ar fi adus acele stări, chiar am luat pastile pentru depresie și vitamine pentru a-mi face poftă de mâncare, dar nimic nu a funcționat, dimpotrivă, mă trezeam mai rău de fiecare dată. Nu mai ieșeam din cameră, voiam doar să fiu singură, fără să văd pe nimeni. Starea mea mi-a afectat familia, ei au trăit în neliniște, simțindu-se neputincioși în fața acelei situații”.

Invitație minunată

Într-o zi, Paula a auzit la radio o invitație adresată celor care au o viață distrusă. “Atunci am mers la Locașul Duhului Sfânt și am fost foarte bine primită. Am început să fac ceea ce am fost învățată, le-am pus în practică și am început să văd rezultate în viața mea, până când am fost complet transformată. Astăzi, nu numai că sunt complet liberă de toate, dar am pace, bucurie și interiorul meu s-a transformat, astăzi sunt căsătorită și mă simt împlinită!”

Paula