Fisură gravă în sistemul digestiv

Durerile și hemoragiile constante o făceau pe Ana Catarina să caute ajutor medical.

Pentru diagnostic nu era nici o îndoială, dar tratamentul a condus-o pe Ana să caute cea mai bună soluție pentru cazul său tratamentul pentru hemoragia digestivă variază în funcție de cauza bolii, dar poate include proceduri medicale cum ar fi: transfuzia de sânge, folosirea medicamentelor și în unele cazuri mai grave chiar o intervenție chirurgicală.

În situațiile în care prezintă un grad mai mic de severitate, pacientul va putea continua tratamentul acasă, dar în cazurile mai grave când apare o mare pierdere de sânge, internarea la Terapie Intensivă poate deveni necesară.

PUTEREA PICĂTURII. Ana Catarina suferea de o fisură la stomac. “Aveam o fisură în sistemul digestiv care îmi cauza multe dureri și hemoragii. Deși exista tratament medical pentru această problemă, era foarte scump și trebuia să devin dependentă de cineva pe perioada în care făceam tratamentul.

Eu nu am acceptat această situație și mi-am folosit credința, și am băut din Apa sfințită. Da, am participat la Tratamentul cu Apă și am fost vindecată, lucru care s-a întâmplat de pe o zi pe alta. Eu am fost vindecată cu adevărat. Durerile și hemoragiile de care sufeream au dispărut.” –Ana Catarina