“Foloseam mereu inhalator și pastile”

soeliAm fost foarte tulburată din cauza problemelor de sănătate.

Sufeream cu crize de astm care mă împiedicau să alerg, să merg mai repede sau să urc scările. Această problemă m-a făcut să renunț la visul meu, care era să fiu atletă profesionistă. Din cauza acestei probleme de sănătate, cheltuiam mulți bani pe medicamente pentru că trebuia să folosesc mereu inhalatoare și pastile. Mergeam de multe ori la spital ca să fac inhalații când crizele erau mai grave.

Din cauza lipsei de aer, sufeream și cu tulburări somn, pentru că nu mă puteam odihni bine din cauza crizelor.

În afară de acestea, sufeream cu traume, pentru că eram martora certurilor din casă.

Ajunsesem că asist la agresiuni fizice și verbale între părinții mei, cei care trebuiau să fie un exemplu pentru mine.

Această problemă a părinților mei a ajuns să se reflecteze în viața mea, pentru că nu eram fericită în relațiile pe care le aveam. Inclusiv, relația cu tatăl copilului meu nu a mers bine și ne-am despărțit. Copilul meu a crescut și a început să sufere cu aceleași probleme de sănătate ca a le mele.

“În această situație am acceptat o invitație ca să merg la biserică.”

Am început să vin la slujbe și am învățat ce era Credința și cum s-o folosesc și de asemenea ce puteam să realizez prin intermediul ei.

Primele învățături pe care le-am înțeles au fost că nu puteam să reușesc nimic dacă continuam să lupt doar prin puterea brațelor mele. Prin practicarea credinței am găsit un sens în viața mea.

Am fost eliberată de traumele pe care le aveam din trecut. Am scăpat de nervozitate și neliniște și în afara acestor  lucruri care mă incomodau, am fost vindecată de bronșita astmatică, ne mai fiind nevoie să mai cheltui bani pe medicamente și am început să dorm liniștită.

Această învățătură mi-a adus multă încredere și a făcut din mine o femeie cu mai multă putere și hotărâre. Sunt căsătorită, am o viață fericită alături de soțul meu, pentru că luptăm pentru aceleași obiective, învingând provocările de zi cu zi.

Soeli Mendonça