”La 34 de ani, am încercat să mă SINUCID pentru a doua oară…”

Eu, care luam 22 de pastile pe zi, de la calmante la somnifere, din prima zi de când am intrat în Locașul Duhului Sfânt, am reușit să dorm.

”Simțeam un gol în interiorul meu, nu aveam pace și, în ciuda faptului că eram înconjurată de oameni, mă simțeam singură. La 13 ani, am început să leșin. Și cum nu exista nicio soluție în medicină, mama m-a dus la un vrăjitor, care mi-a spus că am posibilitatea de a fi un mediu. Am trecut prin entități care s-au manifestat în mine. Într-adevăr, nu am mai leșinat, dar tulburarea s-a agravat.”

“Pentru mine, noaptea era un iad, pentru că, literalmente, simțeam pe cineva cu mine. Am fost așa timp de 5 luni, perioadă în care menstruația mi-a venit o singură dată. Persoanele au început să spună că sunt însărcinată și mama le-a crezut. Am început să văd sinuciderea ca singura soluție. În acea perioadă am intrat în lumea drogurilor. Am început cu hașiș, am trecut pe marijuana, speeds, beții …

L-am cunoscut pe fostul meu soț, cu care am fost 20 de ani, de care am început să fiu trădată. Am suferit de violență psihologică … dar am iertat mereu și imediat după aceea am fost trădată. „

BOLI GRAVE

Am fost întotdeauna un copil bolnav, am suferit de migrene, ciocuri de papagali, probleme spinale grave, ceea ce m-a dus la un scaun cu rotile și să fac două injecții pe zi. Am avut o problemă gravă la intestinele mele și i s-au alăturat două sângerări, care au provocat o anemie puternică. În plus, am avut și cancer la nivelul uterului și, de parcă nu ar fi fost suficient, o tristețe profundă, de care am suferit timp de 20 de ani. Am simțit supărare și tristețe care m-au determinat adesea să mă izolez. La 34 de ani, am încercat să mă sinucid a doua oară.”

“Eram singură în camera mea, dar aveam un radio care, în momentul în care urma să comit actul, a început un cântec și am auzit o voce care spunea exact ce trebuia să aud … Eu, care luam 22 de pastile pe zi, de la calmante la somnifere, din prima zi de când am intrat în Locașul Duhului Sfânt, am reușit să dorm. Apoi, am fost vindecată de cancer, de problema intestinală, de depresie și am fost eliberată de vicii. Astăzi, sunt fericită, împlinită și căsătorită cu un bărbat care mă face să mă simt în siguranță și iubită.”

Sandra Duarte