Religiozitatea a împiedicat-o să-și atingă obiectivele

Din această cauză, Barbara s-a confruntat cu probleme serioase, inclusiv cu depresia, dar a găsit un leac numai atunci când s-a dăruit cu adevărat lui Dumnezeu.

Profesoara Barbara, ne-a relatat că, înainte de a ajunge la Locașul Duhului Sfânt, a suferit cu depresie severă. Din cauza bolii, a slăbit și i-a căzut părul.

Dar motivul care a determinat-o să rămână în această stare a fost preocuparea ei neobosită de a avea o familie perfectă. Chiar în adolescență, Barbara a început să frecventeze o biserică evanghelică și, în ciuda faptului că l-a căutat pe Dumnezeu, ea subliniază că principalul ei obiectiv era să se căsătorească și să aibă o familie.

“Intenția mea era să rezolv ceea ce fusese distrus, îmi doream o familie, o căsătorie și asta era obiectivul meu. Mi-am pus toate forțele în a găsi pe cineva cu care să mă căsătoresc și să întemeiez o familie ”, a spus.

Cu cât mai mult s-a luptat Barbara pentru obiectivele sale, cu atât mai îndepărtate au devenit. Din acest motiv, tânăra a început să sufere de depresie severă, dar mulți – în jurul ei – au crezut că nu este altceva decât „prospețime”..

“Am auzit întotdeauna că nu va funcționa niciodată cu nimeni și tot mai mult am intrat într-o tristețe profundă; parcă nu mai aveam obiective, răspunsuri …”, adaugă ea.

În acestă perioadă, Barbara a primit o invitație de la mama ei ca să participe la o slujbă la Locașul Duhului Sfânt.

”Aici am primit un Cuvânt care poate salva. Am înțeles că trebuia să lupt împotriva acestui rău, am început să am o credință inteligentă și nu una emotivă. Am început să înțeleg ce este credința inteligentă. Astfel, am fost vindecată într-un timp foarte scurt.”, relatează ea.

Astăzi, Barbara are o viață total schimbată, are pace, bucurie, prezența lui Dumnezeu în viața ei, are un soț iubitor, pe care l-a visat toată viața, și are și un copil minunat. Fiind directoare la o școală, ajută mulți profesori și elevi care sunt într-o situație asemănătoare prin care a trecut și ea.