Roadele unei decizii greșite

După ce a întors spatele lui Dumnezeu, Everton a văzut cum viața profesională și situația financiară se prăbușesc, ajungând cu viața la pământ.

“În 2016, eu și soția mea am venit în Portugalia din cauza meseriei mele, pentru că sunt jucător profesionist de volei.

Când am ajuns aici, din nefericire am întors spatele pentru Altar și prin urmare toată viața noastră a început să meargă rău. Nu jucam deloc, eram mereu rezervă și în plus, tot ce soția mea încerca să facă nu mergea.

Eu chiar separam zeciuiala, dar, pentru că nu mergeam la Biserică să o înapoiez, era ca și cum mă atingeam de ceva ce nu era al meu, și mă înșelam crezând că făcând așa eram bine cu Dumnezeu.

Dintr-un loc foarte bun ne-am mutat într-un loc care mirosea urât și era foarte mic. Atunci a fost momentul în care am fost la pământ!”

Sacrificiu. “Într-o zi, trecând prin fața Bisericii Universale, am intrat, dar mă gândeam că nu eram demn să intru în casa lui Dumnezeu încă o dată. Chiar așa, am intrat și am participat la slujbă. Îmi amintesc că era perioada Focului Sfânt și am decis să-mi încredințez viața lui Dumnezeu în Altar. Știam că în acea perioadă nu puteam sacrifica pentru că erau ultimele luni în care primeam salariu, dar pentru că voiam o schimbare a vieții, nu m-am uitat la situația pe care o aveam și cum vor sta lucrurile, ci am crezut doar că aceea era șansa vieții mele. Și în mai puțin de patru luni lucrurile au început să se schimbe!

Eu și soția mea am început să avem pace, eu am început să mă evidențiez în echipa mea și soția a reușit să aibă un serviciu bun. Aveam un proces la tribunal care era pe loc de peste doi ani, dar mulțumesc lui Dumnezeu că l-am câștigat. Totul a început să meargă bine în viața mea și a soției mele, pentru că noi am pus în practică ce spunea bărbatul lui Dumnezeu și pentru că viața noastră este din nou în Altar.” Everton Almeida