Sfârșitul suferinței

Cunoaște stadiul în care era Catia înainte de a pune capăt suferinței ei

(Atenție! Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional)

“Fără nici o îndoială, ziua de 16 decembrie 2018 a fost cea mai bună zi din viața mea! Nu pot explica cu adevărat ce simt acum, dar știu că niciodată nu am fost atât de fericită! Mă simt atât de bine și în sfârșit am dorința să trăiesc!” Așa relatează Catia Sofia sfârșitul anilor de suferință.

“Sunt ani de când nu aveam o noapte liniștită, dar azi am dormit atât de bine, liniștită, nu am avut nicio vedenie și nu am visat. Mă simt plină de putere, nu mă mai simt singură, nu mai am acel gol interior și acea disperare în suflet. Am pace și știu că nu sunt singură!

Nu-mi mai doresc să mă tai, din contră, pentru prima dată am reușit să-mi îngrijesc brațele. Eu înainte nici nu mă puteam privi în oglindă, mă uram, îmi era scârbă de mine însămi și nici nu puteam să mănânc cum trebuia, pentru că credeam că eram grasă. Dar acum totul s-a schimbat. Mă pot privi în oglindă fără să-mi fie scârbă și sunt fericită așa cum sunt!

Sufeream de anorexie nervoasă de mulți ani și pentru prima dată am reușit să mănânc ca un om normal, fără să mă simt vinovată, fără să simt nevoia de a vomita după masă și fără să fiu disperată când număram caloriile.

În sfârșit pot să spun că-mi place de mine! Nu mai simt acea scârbă, nici ura pe care o aveam față de mine însămi.

Din contră, simt nevoia să am grijă de mine, pentru că acum sunt sigură că trupul meu este templul Duhului Sfânt.

Nu am mai fumat și nu mai simt acea dorință insațiabilă de alcool. În sfârșit, am pace! Mi-am încredințat viața în altar și în aceeași clipă Dumnezeu mi-a răspuns cu focul Duhului Sfânt! Sunt o altă femeie! Am o viață nouă, pentru că i-am oferit lui Dumnezeu toată viața mea veche, contaminată de ură, durere, suferință, vicii, prostituție… Acum îmi doresc mai mult să mă rog, să-L caut mai mult pe Dumnezeu și să caut să înțeleg mai bine învățăturile Lui. Am crezut mereu că nu meritam lucruri bune, cu atât mai mult de la Dumnezeu, dar El mi-a dovedit că îi iubește pe toți cei care se dăruiesc Lui cu adevărat și m-a acceptat ca fiică a Lui. Nu pot să pierd ce am primit și nu voi lăsa flacăra Duhului Sfânt să se stingă înăuntrul meu!” Catia Sofia

DUPĂ