”Singura cale de ieșire era moartea”

casosreais-filipepintoO serie de întâmplări și greutăți l-au condus pe Filip să-și piardă voința de a trăi.

“Toată viața am fost om de afaceri, dar din cauza  unei gestionări defectuoase și instabilității economice din țară, firma mea a dat faliment.

Pierzându-mi afacerea, am început să asist la declinul meu personal. Devenisem un om nervos, mă certam cu toată familia mea, până când fosta mea soție nu a mai suportat și a înaintat actele de divorț. Toți s-au îndepărtat de mine, inclusiv copiii mei și celelalte rude.

Plin de datorii și fără să am cum să le plătesc, fără bani ca să mă hrănesc, am fost foarte tulburat și nopțile mele au devenit un adevărat coșmar. Insomnia era constantă și înăuntrul meu  aveam o tristețe așa de profundă încât nimic nu mă mai bucura.

Trăiam  fără nici o motivație și de aceea am ajuns să încerc de mai multe ori să mă sinucid, pentru că nu mai credeam că exista o altă ieșire din acea situație în afară de moarte” mărturisește Filip.

Transformarea care duce la succes

“Când am ajuns la Locașul Duhului Sfânt, am fost foarte bine primit. Mi-au dat  atenția  necesară și am început să simt pacea interioară pe care o căutam atât de mult și să am dorința de a trăi.

Am participat zilnic la slujbe și punând în practică toate îndrumările care erau transmise acolo, viața mea s-a schimbat complet.

Azi am pace, voință să trăiesc, sunt un om calm și insomnia a dispărut. În plus,  sunt căsătorit cu o femeie care mă ajută și împreună am deschis o nouă firmă care are un mare succes. Azi pot să afirm cu toată certitudinea că sunt un om realizat!”-Filip Pinto