Situația mea financiară era la pământ

Mă numesc Georgeta Tincă și vreau să vă împărtășesc povestea mea de viață.

Până când am ajuns la Catedra Credinței eram foarte nervoasă, aveam dureri groaznice de cap, luam diferite medicamente dar nu mă ajutau.

Situația mea financiară era la pământ pentru că aveam multe datorii pe care nu îmi permiteam să le achit, fiindcă trebuia să mă întrețin pe mine și copilul meu. Eram despărțită de soțul meu și trebuia să mă descurc singură.

Am ajuns la Catedrala Credinței printr-o invitație găsită la cutia poștală și fiica mea a insistat să mergem. De la prima slujbă la care am participat am simțit cu adevărat prezența Celui Prea Înalt și am hotărât să nu mă îndepărtez de acest loc. Am început să fac serii de slujbe, propozite, am devenit zeciuitoare fidelă, am făcut nenumărate Campani și de fiecare dată Dumnezeu mi-a răspuns. Pot spune că am primit de la El chiar mai multe decât Îi ceream.

Dumnezeu m-a binecuvântat în multe sensuri și astăzi sunt o persoană sănătoasă, mi-au dispărut durerile de cap, sunt fericită, am pace și prezența lui Dumnezeu este în viața mea. Pe plan economic sunt foarte bine și toate acestea datorită Domnului meu Iisus Hristos. Îi mulțumesc pentru tot ceea ce a realizat în viața mea.