Suprasarcina a determinat-o pe antrenorul personal Elaine să prezinte simptome pe care nu le înțelegea

Dar viața ei s-a schimbat după ce a urmărit o emisiune de la Locașul Duhului Sfânt. Cunoaște-i povestea în întregime

Antrenorul personal Elaine Alves Batista, în vârstă de 39 de ani, s-a confruntat cu unele lupte de la o vârstă foarte fragedă. A suferit mult din cauza că părinții ei au divorțat. Mama ei a împovărat-o cu responsabilitatea de a avea grijă de casă. Apoi, ajungând la etapa adultă a vieții sale cu o sarcină îndreptată în special către realizările financiare, și-a pus toată puterea în studii. S-a alăturat unei universități, a făcut cursuri postuniversitare și de limbă.

Presiunea a făcut-o pe profesionistă – care a avut mereu grijă de sănătatea corpului – să înceapă să prezinte simptome pe care nici măcar nu le înțelegea. Elaine era foarte bolnavă, cu greață, voia să doarmă tot timpul și îi era frică să iasă pe stradă. Într-o zi, când s-a trezit, a izbucnit în plâns. A avut o senzație de moarte.

Elaine a căutat un prieten, un doctor renumit, care a spus că nu a găsit niciun simptom fiziologic care să justifice ceea ce simțea. Și, a sfătuit-o să caute profesioniști în domeniul sănătății mintale. Atunci, a fost la patru psihologi. De asemenea, a mers la un psihiatru, care a spus că medicamentul o va ajuta să supraviețuiască. Cu toate acestea, au existat zile în care simptomele au fost atât de intense încât medicamentul nu a folosit.

Avea grijă de alții, dar ea simțea un gol

În ciuda tuturor, Elaine nu a lăsat elevii să știe ce se întâmplă cu ea. Era fericită la orele ei, avea grijă de alți oameni, dar în interior simțea un gol imens, era distrusă. Acest lucru s-a reflectat și în viața amoroasă. Îi lipsea atât de mult afecțiunea încât se lega de oricine, se umila și cerea atenția celor care o disprețuiau.

Într-o dimineață, când a ajuns acasă de la o petrecere, ca de obicei, a pornit televizorul. Se desfășura emisiunea ”Nu Renunța!” de la Locașul Duhului Sfânt,  care raporta exact cum era viața ei în acel moment. Și, în timpul programului, a fost făcută o invitație de a merge la Catedrala Credinței.

Ea a încercat să caute soluția în multe locuri, dar fără succes, de aceea a decis să participe la slujbele de la Locașul Duhului Sfânt, pentru că nu mai avea nimic de pierdut. Frecventând la slujbe a început să vadă o schimbare în interiorul ei. Când la o slujbă, a auzit vorbindu-se despre Duhul Sfânt, ea a început să-L caute, pentru că voia ca golul din interiorul ei să fie umplut.

Astăzi, ea este în continuare antrenor personal, dar acum nu are grijă doar de trupurile persoanelor, ci și de sufletele lor. Și mai presus de toate, ea are grijă de mântuirea ei, care este eternă. Este fericită, îndeplinită, transformată în totalitate.