“Totul a început să se estompeze”

Din cauza tristeții profunde, Vivian nu a mai avut plăcere în viață. Află mai multe…

Dacă pentru un adult, înfruntarea tristeții profunde este deja o problemă foarte dificilă, imaginați-vă, atunci, pentru o adolescentă? Dar exact asta s-a întâmplat cu profesoara de engleză, Vivian Cristina Freitas. Potrivit relatării sale, cu doar 14 ani, ea avea deja simptomele bolii, dar, până atunci, nu știa că este ceva atât de grav.

Cu un mare gol în interiorul ei și o durere în sufletul ei, Vivian credea că o relație o poate ajuta să iasă din această situație. Cu toate acestea, în ciuda faptului că s-a alăturat unui băiat foarte tânăr, acel vis s-a destrămat.

“Totul a început să se estompeze”, își amintește Vivian, adăugând că, într-un anumit moment din viață, și-a pierdut controlul asupra emoțiilor, ceea ce a contribuit la faptul că acea relație nu funcționa, fără a menționa că băiatul a trădat-o de multe ori.

“Având în vedere asta, toată acea rădăcină a depresiei – pe care am adus-o deja din adolescență – s-a agravat și mai mult; Nu am mai ieșit din casă, nu mai făceam baie”, lamentează ea.

O mătușă, văzând toată suferința ei, a invitat-o ​​să meargă la Locașul Duhului Sfânt, pentru că a urmărit un program la televizor. Vivian a acceptat. „Când am ajuns acolo, în prima zi, am simțit diferența”, relatează ea. Astăzi este o femeie fericită și realizată în toate sensurile.

Vivian