“Viața mea era un iad”

vera“Înainte să intru la Centrul de Ajutor, eram o tânără cu multe complexe, din cauza divorțului părinților mei și al meu.

Această suferință mi-a adus o stimă de sine scăzută, revoltă și nu puteam să mă văd capabilă să realizez ceva în viața mea.

Singură și cu o fiică de crescut, mă refugiam în distracția de noapte, cu prietenii, în vicii și în relații care nu mergeau bine deloc.

În viața profesională, încercam să am realizări, dar imediat eșuam, pentru că în toate societățile pe care le făceam eram mereu păgubită. Viața mea era un eșec total!”

”După ce am cunoscut Centrul de Ajutor, am început să fac serii de slujbe, am perseverat, am luptat și am avut încredere. Astfel am scăpat de traume, de blestemul ereditar care era în viața mea sentimentală, de vicii, de anturajele rele și am reușit să trec peste divorț.

Am primit putere interioară ca să lupt pentru scopurile mele și nu mai trăiesc în dependența sentimentelor mele. Azi sunt o femeie fericită, am pace, sunt o mamă devotată și mă văd ca o femeie hotărâtă în Credința mea. Dacă înainte depindeam de părinți ca să trăiesc, azi am propria afacere și casa mea. Tot ce am și sunt azi, este datorită practicării Credinței Inteligente.”- Vera Silva