Cele 21 de Beneficii ale Duhului Sfânt – Al 4 lea Bucuria

alegria_bjfCele 21 de Beneficii ale Duhului Sfânt – Al 4 lea Bucuria

Marea majoritate a oamenilor nu se ”interesează” de Duhul Sfânt pentru că, într-adevăr nu are nici cea mai mică idee despre cine este El și cu atât mai puțin Îl cunoaște cu adevărat.

Totuși, să-L ai în viața ta înseamnă să faci literalmente trecerea de la creatură la Fiu al lui Dumnezeu, bucurându-te de toate beneficiile inerente. Cunoaște cele 21 de beneficii de a avea Duhul Sfânt în viața ta!

Al 4 lea –Bucuria

Aparent, omul ”are tot”… e tânăr, sănătos, inteligent…e iubit, are bunuri, o carieră, copiii, dar este trist, foarte trist. El are o tristețe atât de mare că îi macină sufletul. De ce? Pentru că îi lipsește Duhul Bucuriei. Omul care nu are bucurie, e mâhnit, pentru că doar Duhul Sfânt este bucuria deplină! Această Bucurie nu are legătură cu realizările financiare, cu cunoștințele tale și nici cu vreo circumstanță. Ea este constantă, mereu prezentă indiferent de oameni, locuri sau întâmplări.

”Să se bucure însă şi să se veselească în Tine toţi cei ce Te caută! Cei ce iubesc mântuirea Ta să zică mereu: „Mărit să fie Domnul!” (Psalmul 40:16)

Dumnezeu este cu tine și eu la fel!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *