Cele mai mari 5 puteri pe care toți le avem

poderes1. Putem să CREDEM
2. Putem să NE IMAGINĂM
3. Putem să IUBIM
4. Putem să IERTĂM
5. Putem să SACRIFICĂM

CREDINȚA, IMAGINAȚIA, IUBIREA, IERTAREA și SACRIFICAREA sunt cele 5 Puteri la îndemâna tuturor, indiferent de nivelul social, cultural, economic, academic…

TOȚI PUTEM ȘI TREBUIE SĂ CREDEM ÎN NOI ÎNȘINE

Mulți oameni spun că cred în ei înșiși… dar, oare cred ei asta? Ca să activăm Puterea Credinței în noi, nu e suficient să avem credință, ci trebuie să investim, să facem ca mașina realizării personale să meargă, schimbând contactul investiției în noi înșine. Asta, pentru că avem puterea uimitoare de a învăța, de a îmbunătăți felul nostru de a fi și ce facem și, în consecință, de a fi împliniți și a-i împlini pe cei care fac parte din viața noastră în mod direct, pe rudele, prietenii și cunoscuții noștri.

TOȚI PUTEM ȘI TREBUIE SĂ NE IMAGINĂM

Totul începe cu imaginația. E în mintea noastră, o foaie albă de hârtie, pe care desenăm primele schițe, prin care ne imaginăm cine vrem să fim, ce vrem să facem, să învingem, să avem și unde vrem să ajungem. Știți unde a fost proiectat elicopterul, tancul de luptă, costumul de scafandru și chiar roboții? În imaginația omului. Am ajuns pe alte planete, pentru că am putut să ne imaginăm… să privim la cerul înstelat, la planetele îndepărtate și să ne gândim „cum ar fi să pășim pe lună?”. De aceea, folosiți și abuzați de capacitatea dumneavoastră de a vă imagina lucruri, pentru că nici nu vă imaginați ce putere are!

TOȚI PUTEM ȘI TREBUIE SĂ IUBIM

Iubirea e forța cea mai puternică care există! Dar, ce face Iubirea, în practică? Ea transformă, mai ales ne transformă pe noi: Când începem să ne Iubim pe noi înșine, valorile noastre, arătând respect, considerație, recunoștință, prețuind principiile noastre, aptitudinile, talentele și virtuțile… atunci, în interiorul nostru va germina voința de a face mai mult și mai bine pentru noi înșine, de a deveni cea mai bună variantă care putem să fim în această lume. De aceea, iubiți, dar începeți prin a vă iubi pe dumneavoastră înșivă!

TOȚI PUTEM ȘI TREBUIE SĂ IERTĂM

Dar, pe cine să iertăm? Pe cine am dezamăgit și pe cine ne-a dezamăgit. Puterea Iertării este cel mai bun remediu pentru o inimă sănătoasă și un duh optimist. Atunci când ne iertăm pe noi înșine și pe alții, devenim oameni mai fericiți, bucuroși și optimiști. Și, observați că n-are legătură cu a fi slabi sau a ne supune puterii sau supremației altora, ci mai degrabă cu a activa Puterea Iertării, alegerea dumneavoastră de a scăpa de povară, de greutatea care vă dăunează și pe care o purtați, probabil, de mulți ani.

TOȚI PUTEM ȘI TREBUIE SĂ SACRIFICĂM

Suferința, prețul pe care trebuie să-l plătim, efortul, privarea… Sacrificiul spune totul despre noi, și anume că nu așteptăm facilități, atunci când facem uz de această putere. Pentru mulți e o nebunie, pentru alții o pierdere, dar pentru cei care cunosc secretul puterii lor, Sacrificiul este eliberator și creator, atunci când Sacrificați în mod corect, cu un obiectiv bine definit. Și, ce se întâmplă? Vă atingeți obiectivele și vă realizați visurile pe care, înainte, le-ați considerat imposibile.

Dacă afirmați că ați exercitat aceste 5 Puteri și, încă, vă simțiți frustrat și nefericit, să știți că vă lipsește exercitarea celei de-A ȘASEA PUTERI. Puterea Credinței-Inteligente, care vă face să-L căutați pe Dumnezeu, care Dă sens tuturor domeniilor din viața dumneavoastră, prin folosirea acestor 5 Puteri – pentru că PUTEȚI!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *