De ce ne-a dat Dumnezeu Numele Său?

20160308_171551Mulți oameni nu știu ce să facă cu El, dar Dumnezeu ne-a dat Numele Său ca să obținem un singur lucru: DREPTATE!

Absoarbe cu intensitate maximă ce îți voi spune în continuare: NUMELE LUI IISUS ESTE DREPTATEA LUI DUMNEZEU! Acesta este MIJLOCUL, METODA care trebuie folosită ca Dreptatea lui Dumnezeu să aibă loc! Contrar, ar fi fost foarte nedrept ca omul, creat după Chipul și Asemănarea lui Dumnezeu, capodopera Lui, să fie pentru totdeauna condamnat la moartea veșnică sau să fie templul bolilor, traumelor, viciilor, nervozității, depresiei, dorinței de sinucidere…

Ar fi o nedreptate ca omul, făcut după Chipul și Asemănarea lui Dumnezeu să fie victima nedreptăților(minciuni, prostituție, furt, violență, necredință…) Ca să prevină, să împiedice sau să inverseze această realitate, Dumnezeu ne-a dat Numele Său. Numele Lui servește în acest scop: ca să fie făcută Dreptate!

” În Numele Meu vor scoate demoni…” (Marcu 16:17)

A fost prima îndrumare pe care a lăsat-o Domnul Iisus celor care își asumă Credința Conștientă în El, ca Singurul Mântuitor, ca să folosim Numele Lui ca să scoatem dracul, cel mai mare dintre cei nedrepți, pentru că lui i-a fost dat totul, dar el a ales să se răzvrătească, să se opună și să nu asculte de Dumnezeu, devenind ”tatăl nedreptății”, răutății și minciunii!

Numele Domnului Iisus ne-a fost descoperit cu un singur scop, ca Dreptatea Divină să fie făcută! Să nu te gândești că Dreptatea Divină este aceeași care este ”făcută” de tribunalele omenești, nu, Dreptatea Divină se întâlnește în Altarul pentru Sacrificiu, care este Tribunalul Lui și doar acolo putem să primim dreptate în fiecare aspect al vieții noastre. Observă:

  • Boala este nedreptate; SĂNĂTATEA ESTE DREPTATE;
  • Sărăcia este nedreptate; PROSPERITATEA ESTE DREPTATE;
  • Minciuna este nedreptate; ADEVĂRUL ESTE DREPTATE;
  • Violența este nedreptate; PACEA ESTE DREPTATE;
  • Condamnarea este nedreptate, IERTAREA ESTE DREPTATE;

”ȘI ORICE VEȚI CERE ÎN NUMELE MEU, VOI FACE, PENTRU CA TATĂL SĂ FIE PROSLĂVIT ÎN FIUL. DACĂ VEȚI CERE CEVA ÎN NUMELE MEU, VOI FACE.” (Ioan 14:12-14).

De două ori la rând Domnul Iisus s-a referit la același lucru, ca să fie foarte clar că doar în Numele Lui există Dreptate! Din acest motiv, Numele acesta nu trebuie rostit niciodată vulgar sau în orice fel. El va trebui folosit doar când este nevoie, adică, când ne folosim Credința și când suntem dispuși să facem ce trebuie! Aceasta este calea ca să învingem nedreptatea!

Drag cititor, Dumnezeu ne-a creat după Chipul și Asemănarea Sa și vrea să fim fiii Lui. Aceasta se întâmplă doar prin intermediul Numelui lui Iisus, deoarece, doar prin acest Nume suntem auziți, ni se răspunde, suntem eliberați, iertați, realizați și Mântuiți!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *