DONAȚI-L ȘI CELOR PE CARE NU-I CUNOAȘTEȚI!

Pentru a ajuta pe cineva, este suficientă o decizie. Nu trebuie să ai facultate, multe cunoștințe sau o situație financiară peste medie.
Putem să ajutăm, dăruind ce avem!

SÂNGE!

Cu scopul de a-i ajuta pe cei care au nevoie de el, Centrul de Ajutor Spiritual din România, în parteneriat cu Inimă Universală și Puterea Tinerilor, a realizat, pe 12 Februarie, o Donație de Sânge în București.

Peste 40 de persoane au fost disponibile pentru a-și dona sângele, astfel încât să poată fi salvate multe vieți, ajutând, astfel, Institutul Național de Hematologie din București.

Din nefericire, multor oameni încă le este teamă sau nu văd necesitatea unei asemenea acțiuni, însă iubirea pentru aproapele a făcut ca membrii Centrului de Ajutor să ia această decizie și chiar să influențeze oamenii să facă asta pentru prima dată, așa cum a fost cazul doamnei Cristina.

Doamna Cristina este căsătorită, este mama unei adolescente, lucrează ca și contabilă la Poliția de Frontieră din București și a decis, pentru prima dată, să participe la această mare inițiativă.

_DSC4578CdA: Este prima dată când donați sânge. Ce v-a făcut să luați această decizie?
Doamna Cristina: Dorința de a câștiga suflete, de a face ceva palpabil și de a dona ceva care este al meu, sângele meu.

CdA: Ce credeți despre această inițiativă a Centrului de Ajutor Spiritual, de a-i face pe oameni să ia această decizie de a-și dona sângele pentru cei care au nevoie de el?
Doamna Cristina: E ceva extraordinar, pentru că dorința preoților de a câștiga suflete și faptul că-și sacrifică viața pentru aproapele îi face să caute orice mijloc posibil ca să facă asta, așa cum este donarea de sânge.

CdA: Ce o sfătuiți pe o persoană care n-a luat această decizie de mult timp sau care n-a luat-o niciodată?
Doamna Cristina: Să ia această decizie nobilă de a da puțin de la ea, pentru cineva în nevoie. Nu doare, nu costă nimic și chiar aduce beneficii.

SÂNGELE ESTE VIAȚĂ!
Donați-l, chiar și celor pe care nu-i cunoașteți!

Centrul de Ajutor Spiritual România – Catedrala Credinței

Șoseaua Fundeni nr 11, sector 2

București

www.centruldeajutor.ro

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *