Episcopul Edir Macedo este invitat să privească parada civică-militară lângă președintule Jair Bolsonaro

Încă de devreme, mișcarea de pe esplanada ministerelor, în această sâmbătă, 07 septembrie, era deja intensă. Acest lucru se datorează faptului că paradă civică-militară, care a sărbătorit cei 197 de ani de independență a Braziliei, a avut loc în această sărbătoare națională.

La paradă au participat peste 4.000 de persoane, fiind 1.000 de membri ai Forțelor Armate, inclusiv veterani de război. 

Cu cercul prezidențial pe piept, președintele Jair Messias Bolsonaro a ajuns la paradă în mașina Rolls-Royce prezidențială  alături de un copil, invitat chiar de președinte.

Bolsonaro a mers spre tribuna prezidențială, unde s-a întâlnit cu invitații lui. Printre cei prezenți erau episcopul Edir Macedo, fundator și lider al bisericii Locașul Duhului Sfânt, și soția sa, Ester Bezerra; și Silvio Santos, gazdă și proprietar al Sistemului de Televiziune Brazilian (SBT), alături de soția sa, Iris Abravanel. În mod similar, au fost: autorități braziliene, precum vicepreședintele Hamilton Mourão. 

Participarea civilă 

Parada a început cu cântarea imnului Național și al Independenței, urmată de trecerea Focului simbolic al Patriei, condus de sportivul brazilian Altobeli Santos da Silva, medaliat cu aur la Jocurile Pan-Americane – Lima 2019. 

Au defilat, de asemenea, studenți din școlile din districtul federal, batalionul de poliție al armatei din Brasilia, Poliția Autostrăzilor Federale, Marina și Forțele Aeriene. În plus, Escadrila de Fum a efectuat un spectacol acrobatic pe cerul Braziliei.

Cină specială 

Episcopul Edir Macedo și gazda Silvio Santos au ajuns la Brasilia pentru paradă vineri seară (06), unde au participat la o cină specială cu președintele Jair Bolsonaro, la Palatul Zorii.

Au fost prezenți și Ester Bezerra, soția episcopului Edir Macedo, directorul canalului Record TV, Marcus Vinícius Vieira, și soția sa Angela Vieira; Iris Abravanel, soția lui Silvio Santos, pe lângă fiicele prezentatoarei, Patricia Abravanel și Daniela Beyruti, împreună cu soții respectivi.

Rafaela Dias / Poze: Gerdan Wesley/R7, Presidencia da República e Palácio do Planalto

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *