Duhul care se diferențiază – A 10 a zi a Postului lui Daniel

EspiritoFazDiferencaDuhul care se diferențiază

Studiam la un curs pre-universitar și mereu era o fată care se așeza în față, lua cele mai bune note și era cea mai bună elevă de la curs. Ea îmi atrăgea atenția prin strădania ei, dar în principal prin zâmbetul, strălucirea din privire și pacea pe care o transmitea.

Într-o zi, am văzut-o luându-și agenda ca să noteze ceva în ea și am văzut pe coperta agendei cuvântul ”Godllywood”. Acest lucru mi-a atras atenția, atunci am pus cuvântul pe Google și imediat am descoperit despre ce era vorba. Am început să citesc mesajele postate și că Godllywood avea legătură cu Centrul de Ajutor. Imaginează-ți ce șoc a fost pentru mine când am descoperit că site-ului pe care îmi plăcea să-l vizitez era al Centrului de Ajutor pe care îl criticam! Atunci m-am uitat la viața mea și am văzut cine eram și cine vroiam să fiu.

Vroiam să fiu diferită, să am strălucirea pe care am întâlnit-o în privirea colegei mele de clasă. Atunci mi-am călcat mândria în picioare și m-am dus să caut ajutor la CdA pe care într-o zi l-am criticat atât de mult. Au trecut de atunci doi ani, și azi sunt o persoană complet diferită. Încă nu am avut șansa să fac parte din Grupul Godllywood, dar face parte din planurile mele din anul următor, din moment ce înscrierile pentru 2016 s-au terminat, dar Godllywood Auto-Ajutor a venit ca un cadou de la Dumnezeu pentru mine.

PS: Colegei mele de clasă: dacă citești acest comentariu, să știi că, deși nu am avut șansa să vorbesc vreodată cu tine și poate că nici nu știi cine sunt, pentru că sala avea 200 de studenți, îți mulțumesc că ai fost folosită de Dumnezeu! Azi știu că mărturisirea ta bună vine dintr-o viață plină de Duhul Sfânt. Agenda ta a fost modalitatea pe care a folosit-o Dumnezeu ca să-mi câștige sufletul și să-mi schimbe viața.

Amanda Vasconcelos

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *