A 17-a zi a Postului Lui Iisus

”Căci Domnul Îşi întinde privirile peste tot pământul, ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui…” ( 2 Cronici 16.9).

jerusalem- editatDin moment ce Domnul își întinde privirile peste tot pământul, cred că El, în fiecare zi, privea la acel teren din Ierusalim, unde a fost locuința Lui, la acel Templul pe care oamenii religioși l-au distrus și respins.

Privirile Lui Dumnezeu, zilnic, trecând peste tot Pământul, au căutat pe cineva, un lider, un popor, o națiune curajoasă pentru această Mare Lucrare. Dar, cine să fie?

Dumnezeu a văzut în cartierul Brás din Brazilia un teren gol, pentru construcția Casei Sacrificiului. A apărut un popor cu o credință acerbă, care urmărea exemplul lui Avraam și sacrifica, așa că aici a fost Templul, pentru Slava Dumnezeului nostru.

Cine trecea pe acel teren, vedea ceva disprețuit, gol, fără nume, fără nici o țintă, ca și viața multora care, în ochii lumii, nu au viitor, țintă sau sens.

”Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului de ape era întuneric, şi Duhul lui Dumnezeu Se mişca pe deasupra apelor” (Geneza 1.2).

terenul din brasDuhul Lui Dumnezeu este reprezentat de gândurile și visurile Lui, care vizualizau și ce va realiza pe pământul pustiu și gol.

Dumnezeul nostru e cel mai mare Arhitect. El știe să facă ceva din nimic, din pustiu, din ceva demn de dispreț, să facă o mare lucrare, de aceea ALTARUL Templului lui Solomon este pentru cei care sunt vizionari.

Dumnezeu vede în noi minunile pe care El vrea să le realizeze, pentru Slava Numelui Său. Cu toate astea, El trebuie să găsească în noi nu numai credință, ci și VIZIUNE.

Aceeași viziune care a făcut dintr-un bătrân, tatăl unei Națiuni Mari.

Viziunea care a făcut dintr-un teren pustiu, dintr-un cartier obișnuit, TEMPLUL LUI DUMNEZEU, Casa Sacrificiului pentru tot Pământul.

Privirile Lui Dumnezeu caută să-i găsească pe cei care au un duh, care disprețuiește necredința și limitele inimii umane și care sunt dispuși să-și pună viața și tot ce au, pe Altarul Sacrificiului.

Aceștia, din nimic, vor deveni MARI, Extraordinari! Slava Lui Dumnezeu va umple TEMPLUL și viața dumneavoastră.

templo-1

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *