A 19-a zi a Postului Lui Iisus

19

Templul Lui Dumnezeu

Evreii cred că Templul Lui Dumnezeu va fi reconstruit din nou. Există un comitet de evrei care, deja, au totul pregătit, pentru reconstrucție. Totuși, mulți evrei nu cred că Templul va fi reconstruit în Ierusalim, ci cred că el va coborî din cer.

Într-o conversație cu un rabin, dintr-una dintre cele mai mari sinagogi din Israel, acesta a spus că Templul Lui Dumnezeu va veni dintr-un alt loc! Va coborî din cer sau va fi altundeva! Evreii înșiși nu sunt total siguri cum va fi. Când l-am auzit spunând asta, inima mea a început să bată mai repede – Templul Lui Solomon din Brazilia!!!

Dumnezeu a folosit Centrul de Ajutor Spiritual ca o ultimă oportunitate! Centrul de Ajutor e acea voce a „Strigătului de la Miezul Nopții”, care spune: „Mirele vine!”. Într-adevăr, e ultima șansă pentru umanitate.

Odată cu inaugurarea Templului lui Solomon din Sao Paulo, Dumnezeu vorbește. El atrage atenția lumii la venirea Domnului Iisus, Mesia lui Israel.

Mulți evrei mesianici spun că Biserica Domnului Iisus există pentru a-i face geloși pe evrei, făcându-i să se uite la Mesia – Yeshua (Iisus).

Deschiderea Templului lui Solomon este demonstrația faptului că Dumnezeu a reconstruit, prin Centrul de Ajutor Spiritual, Templul Său, pentru a atrage atenția lumii. Întrucât mulți evrei cred că Templul va coborî din cer sau că va fi într-un alt loc, aici e dovada: Templul pe care Dumnezeu l-a ales „a coborât” în Brazilia!

Dumnezeu a ales Centrul de Ajutor Spiritual, Dumnezeu a ales Brazilia, ca să anunțe că Iisus se întoarce!

La urma urmei, una dintre dovezile revenirii Domnului Iisus va fi reconstruirea Templului, nu mai contează unde!

EL A PROMIS CĂ OCHII LUI VOR FI DESCHIȘI ȘI URECHILE LUI ATENTE LA RUGĂCIUNILE DIN ACEST LOC!

Baruch Hashem (Binecuvântat să fie Dumnezeu!)

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *