A 20a Zi a Postului lui Daniel

Cine crede? Cine însetează?

Ascultă ce spune Duhul:

“… Iisus a stat în picioare și a strigat, spunând: Dacă însetează cineva, să vină la Mine și să bea. Cel ce crede în Mine, după cum a spus scriptura, din lăuntrul lui vor curge râuri de Apă Vie.”

Ioan 7:37,38

Când Domnul a spus “Dacă însetează cineva…”, El nu încerca să prindă încă câțiva ucenici din acea mulțime bucuroasă. Nu! De o mie de ori,nu!

El știa că setea la care Se referea era privilegiul câtorva.

Cei însetați invitați de Domnul sunt oameni simpli, aleși cu degetul de Duhul Sfânt.Cui îi este sete, chiar dacă trăiește în păcat, este chemat de Dumnezeu ca să fie săturat. Dacă păcătorul însetat e chemat să bea, imagineazăți-i pe cei care au fost eliberați deja de păcat, sunt curați și în credința Postului lui Daniel!

Totuși, ca păcătosul să bea din Apă, trebuie să-și mărturisească păcatele, să le abandoneze și să se predea Domnului Iisus.

Dar cei răscumpărați din iad, care nu trăiesc în păcat, pot chiar pretinde de la Iisus Apa promisă. Chiar așa! Pot pretinde în ce moment vor și vor fi săturați.

La urma urmelor, Apa este doar pentru cei însetați. Același lucru este valabil pentru “Cel ce crede”…

Crede cel care a fost atins de Duhul Sfânt la fel ca cel care a fost atins de El ca să înseteze.

Cei care sunt însetați sau cei care cred, au fost chemați de Dumnezeu, dar, vor bea din Izvor doar când vor decide să meargă la el.

Iisus îi invită pe cei însetați și pe cei care cred.
Duhul Sfânt dă sete și credință.
Celui însetat îi revine “să sape până găsește” Apa și celui care crede “să sape pânâ găsește” cursul Râului Apei Vieții care curge sub picioarele lui.

Dumnezeu nu face magie ca să transforme vieți, ci dă viziune spirituală și condiții fizice pentru a-Și materializa Promisiunile.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *