A 20a Zi a Postului lui Daniel

cachoeira-1-706x432Cine însetează?

“…Isus a stat în picioare și a strigat, spunând: Dacă însetează cineva, să vină la Mine și să bea. Cel ce crede în mine, după cum a spus Scriptura, din lăuntrul lui vor curge râuri de apă vie.”

Ioan 7:37-38

Când Iisus a spus: Dacă însetează cineva…”,  El nu încerca să mai pescuiască câțiva ucenici din acea mulțime bucuroasă. Nu! De o mie de ori, nu!

El știa că însetarea la care Se referea era privilegiul celor puțini.

Cei însetați, invitați de Domnul, sunt oameni simpli, aleși cu degetul de Duhul Sfânt.

Cine însetează, chiar dacă trăiește în păcat, e chemat de Dumnezeu ca să fie săturat. Dacă păcătosul însetat este chemat să bea, imaginează-ți-i pe cei care au fost eliberați de păcat, sunt curați și în credința Postului lui Daniel!

Cu toate acestea, ca păcătosul să bea din Apă, trebuie să-și mărturisească păcatele, să le abandoneze și să se  încredințeze Domnului Iisus.

Cei răscumpărați din iad, care nu trăiesc în păcat, pot chiar să pretindă de la Iisus Apa promisă. Pot pretinde în clipa în care vor și vor fi săturați.

La urma urmei, Apa este doar pentru cei însetați. Același lucru este valabil pentru  ”Cel ce crede..”

Crede cel care a fost atins de Duhul Sfânt, la fel ca cel care a fost atins de El ca să fie însetat.

Cei care sunt însetați sau cei care cred, au fost chemați de Dumnezeu,  dar  vor bea de la Izvor când decid să meargă acolo.

Iisus îi invită pe cei însetați și pe cei care cred.

Duhul Sfânt dă însetarea și credința.

Celui însetat îi revine “să sape până găsește” Apa și celui care crede “să sape până găsește” baza Râului Apei Vieții care curge sub picioarele lui.

Dumnezeu nu face magii ca să transforme vieți, ci dă viziune spirituală și condiții fizice ca să-Și materializeze Promisiunile.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *