A 30-a zi a Postului Lui Iisus

Bună ziua, domnule episcop!

Când am auzit vorbindu-se despre toate lucrurile grandioase care ni s-au întâmplat, sufletul meu a suspinat de plăcere și de multă bucurie.

Unul dintre aceste lucruri a fost Noaptea de Veghe a Hainelor Albe. Ce dimineațăimgtemplo glorioasă și de neuitat! Sincer, știu că nu suntem demni de un privilegiu atât de mare, dar dragostea Lui Dumnezeu ne-a permis să ne bucurăm de o sărbătoare spirituală inestimabilă: Postul Lui Iisus, cel mai mare Foc Sfânt din Israel, Noaptea de Veghe a Hainelor Albe, Noaptea de Veghe a Renașterii și, în cele din urmă, inaugurarea Templului lui Solomon.

Toate împreună, dintr-o dată!

E ca o farfurie plină, care conține toți nutrienții necesari pentru organismul nostru, adevărate vitamine de la A la Zinc, iar cine le ia, devine mai mult decât puternic! În aceste vremuri, numai cine nu vrea, nu e puternic.

E sau nu e un privilegiu imens?!

În toate aceste lucruri, putem să ne dăm seama de măreția, dragostea și grija Dumnezeului nostru pentru noi, însă îmi dau seama, mai presus de toate, de nevoia extremă de a fi pe Altar cu întreaga noastră viață, pentru că, în realitate, toată această grijă înseamnă ceva mult mai important, valoros și etern: Mântuirea sufletului nostru.

Amintindu-mi de viața mea din urmă cu câțiva ani, cu greu pot să cred că astăzi pot să am acces la prezența Lui Dumnezeu în orice moment, totul prin credința pe care am învățat-o la Centrul de Ajutor Spiritual. Această credință, care schimbă și a schimbat viața tuturor celor care o practică.

Cine-ar fi spus că acea fată de acum 4 ani, plină de suferință și zbucium, care trăia în lesbianism, care nu dormea, în fine, care nu mai avea nici un motiv să trăiască, ar putea astăzi, să aibă o viață transformată, intrând în Templul pe care l-a văzut pentru prima dată într-o fotografie din Folha Universal (Foaia Universală), chiar înainte de începerea construcției lui?

Imaginea acelui Templu frumos era pe prima pagină a Foii Universale din acea perioadă (acum 4 ani) și mi-a fost adusă de unchiul meu, care a spus, plin de bucurie, doar atât: „Uite ce vom construi!”.

Desigur, în acel moment, duhului necurat care locuia înainte în mine nu i-a plăcut deloc asta, însă am fost nevoită să recunosc că acolo era ceva diferit, ceva ce încă nu știam. În acel moment, ceva inexplicabil s-a întâmplat, doar privind acea fotografie. Atât de inexplicabil, încât niciodată nu voi uita acea zi.

Nu-mi imaginam, la scurt timp după ce m-am convertit, că voi fi eliberată, că mă voi naște din Dumnezeu și că voi avea viața transformată. Astăzi, exact după 4 ani, sunt o colaboratoare care va fi consacrată în Templul lui Solomon. Ah… nici nu pot să cred, dar e adevărat!!

Dumnezeul meu, ce privilegiu imens!

Înainte, puteam să parchez mașina chiar în fața unui Centru de Ajutor Spiritual, care pentru mine era ca și cum nu exista nimic acolo, însă numai după ce-am văzut imaginea cu Templul înainte de începerea construcției lui, am putut să văd slava Lui Dumnezeu.

Pe parcursul acestor 4 ani, viața mea a fost ridicată, însă acum, după inaugurarea Templului, știu că mult mai multe se vor întâmpla de acum încolo.

Ca și colaboratoare, mărturisesc că n-am început bine. Am făcut multe greșeli, păcate și am crezut că slujeam instituția Centrului de Ajutor și pe preoții ei. Am crezut că oamenii trebuiau să vadă munca mea. Ce greșeală!

Amintindu-mi de începutul meu, mi-e și rușine, însă Dumnezeu a avut grijă de mine de-a lungul acestor ani și mi-a dat un cadou special pe 20 iunie și în toate aceste zile care s-au scurs.

Viața mea era zero, păcatele din trecut au rămas în urmă, însă speranța ridicării unei noi colaboratoare s-a întâmplat. Am o inimă nouă, o minte nouă, în fine, sunt în totalitate o persoană nouă. A fost și este greu, însă prin credință și printr-o inimă sinceră, avem acces la Prezența Lui Dumnezeu, iar El, la rândul Său, Își are Tronul asigurat în inimile noastre.

Astăzi, văd fotografia cu Templul construit, deja, în fiecare noapte și mă emoționez de fiecare dată. Nu numai datorită măreției lucrării în sine, dar, mai presus de toate, datorită a ceea ce reprezintă ea în această lume: MÂNTUIREA și TRANSFORMAREA vieții la nivel UNIVERSAL! Reprezintă mii de temple noi, ridicate și împrăștiate de Pământ care, prin Sacrificiu, vor arăta Slava Lui Dumnezeu. Aceste temple noi sunt și vor fi fiecare dintre noi! E foarte tare!

Mi-e dor de ziua care va veni… intrarea Mea în Sfânta Sfintelor, prin credința în ceva extraordinar! Se va întâmpla! Voi învinge!

Având în vedere toate astea, Îl laud și-I mulțumesc Dumnezeului nostru grandios!

Slavă Lui Dumnezeu pentru credință, pentru Centrul de Ajutor Spiritual și pentru viața fiecăruia dintre preoți care, ca niște adevărați părinți, au avut grijă de fiecare dintre noi și au grijă de oameni, fără ca măcar să-i fi văzut vreodată.

Cine e chemat și ales, înțelege amploarea tuturor acestor evenimente pe care le trăim.

E pentru toți cei care cred.

Vă mulțumesc mult, domnule episcop!

Nathalia de Araújo Carvalho – Brasilia

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *