A 31-a zi a Postului Lui Iisus

Templul lui Solomon

Dragă domnule episcop Macedo,

31bmNumele meu e Henry și am 48 de ani. De-a lungul vieții mele, am avut o credință neclintită în religia mea și, ca evreu, am crezut întotdeauna în ceea ce am fost învățat, încă din copilărie.

Soția mea este creștină de la Centrul de Ajutor Spiritual din orașul meu, Belo Horizonte. Ea mi-a vorbit mereu despre Iisus și că El este Mesia. Mi-a oferit mereu dovezi referitor la asta, dar i-am răspuns, mereu, că nu pot să cred așa ceva.

Cu toate astea, am ajuns să frecventez Centrul de Ajutor împreună cu ea, iar asta a devenit ceva plăcut. Ea mi-a spus că, așa cum s-a întâmplat cu apostolul Pavel, în ziua în care Iisus va apărea în viața mea, totul se va schimba. Asta s-a și întâmplat. M-am convertit și am fost botezat acum aproximativ trei luni, iar acum sunt un om nou.

Motivul pentru care v-am scris este că sunt vice-consulul Rusiei într-un stat din Brazilia și aș vrea foarte mult să particip la inaugurarea Templului lui Solomon în ziua în care vor fi prezente autoritățile. Tot ce e legat de Templ are o semnificație foarte specială pentru mine, deoarece nu am încetat niciodată să fiu evreu, dar astăzi sunt un evreu creștin, transformat de Adevărul zdrobitor al Lui Yoshua Mashiach (Iisus Mesia).

Vă mulțumesc anticipat și Dumnezeu să vă binecuvânteze.

Henry Soltz

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *