A 3a Zi a Postului lui Daniel

justice-706x432Împărăția lui Dumnezeu și Dreptatea Lui

Nerăbdarea pentru o viață familială și economică foarte bună este cel mai mare dușman al candidaților la botezul cu Duhul Sfânt. De obicei, oamenii se apropie de Altar doar din interese lumești. Nu dau prioritate Împărăției lui Dumnezeu și cu atât mai puțin comportamentului drept. Din acest motiv, anii trec și viața este aceeași. Frecventează biserica în căutarea binecuvântărilor, dar nu vor nimic cu  Cel Care binecuvântează, lucru care îi menține departe de Dumnezeu și prin urmare de Viață.

Anumite denominații creștine sunt frecventate de mulți oameni de genul acesta. O lume viciată în a auzi Cuvântul, în a cere rugăciuni, viciată în sfaturi, și religiozitate, oameni tot mai goi de Duh. Dacă îi întrebi dacă cred în Iisus, vor răspunde: bineînțeles! Dar ochii lor nu reușesc să ascundă viața amară pe care o duc.

Nu este greșit să-ți dorești să trăiești o viață din belșug. La urma urmelor, nu a promis Domnul Iisus acest lucru? Dar nu este înțelept să dai prioritate binecuvântărilor în locul Celui Care binecuvântează. Credința inteligentă dă prioritate supunerii față de Rege și după aceea privilegiilor Împărăției Sale.

Postul lui Daniel este un propozit de credință sacrificială pentru cei care nu au nimic de pierdut. Este ca și Arca lui Noe dispusă să-i salveze pe cei pierduți, să însuflețească credința celor care  sunt căldicei și să-i reînnoiască pe ceilalți care sunt mântuiți. Cine este dispus să renunțe la orice informație lumească, la internet, rețele sociale, divertisment, sport, cinema, teatru, shopping, muzică lumească, conversații inutile, în fine, tot ceea ce îi abate gândurile de la gândurile lui Dumnezeu este binevenit. Chiar dacă începe postul cu întârziere, nu este nici o problemă. Important este să se scufunde în Oceanul Duhului imediat și să se dezintoxice de această lume.

  “Aşadar, să nu vă îngrijoraţi zicând: «Ce vom mânca?» sau «Ce vom bea?» sau «Cu ce ne vom îmbrăca?», căci toate aceste lucruri neamurile le caută! Tatăl vostru cel ceresc ştie că aveţi nevoie de toate acestea. CĂUTAȚI MAI ÎNTÂI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU ȘI DREPTATEA LUI, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.”

– Matei 6:31-33

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *