A XVI-a zi de post

Viaţa ta, mărturisirea ta…

Ep. Edir Macedo

 În mod excepţional, tu cel care ai avut parte de o transformare a vieţii, duminica aceasta pe data de 15, relatează-ne aici ce ţi s-a întâmplat.

Mărturisirea ta va constitui mesajul pentru ziua a XVI-a.

Povesteşte-ne despre experienţa ta cu Dumnezeu şi despre cât de mult ţi s-a schimbat viaţa după ce ai avut o Întâlnire cu Dumnezeu şi ai primit Duhul Său Sfânt.

Aşteptăm comentariile şi relatările dvs.

Să fiţi binecuvântat(ă) din belşug!

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

T. Ramona Răspunde 20 ianuarie 2012 la 9:11

Ca in fiecare Duminica, participam la slujba principala… La un moment dat, parintele a anuntat ca la ora 14:00 va fi un moment special in care vom cauta Duhul Sfant. Un moment deosebit pentru cei care isi doresc sa fie mereu in prezenta lui Dumnezeu… Chiar daca de aproximativ 1 an am aceasta lumina in interiorul meu, care ma dirijeaza, ma indruma, imi arata ceea ce este gresit, nu vreau sa ma limitez la ceea ce am primit… Asteptam cu ardoare ora 14:00…timpul trecea din ce in ce mai greu, dar a sosit si momentul mult asteptat (pentru ca nu vreau sa ma opresc aici, la ceea ce am primit ci vreau mult mai mult sa il urmez pe Dumnezeu.) Cautand prezenta Duhului Sfant, (nu a durat foarte mult, dar a fost ceva diferit), ma simteam din ce in ce mai aproape de Dumnezeu, o mare bucurie, o fericire, o incredere si o siguranta deplina, m-au cuprins. Nu mai vroiam sa ies niciodata din rugaciunea de lauda catre Iisus si din rugaciunea prin care Ii multumeam pentru tot ceea ce mi-a daruit si am primit. Am acceptat ca El sa locuiasa in interiorul meu, pentru ca niciodata nu ma voi satura de prezenta lui Dumnezeu. Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe toti si cei care isi doresc aceasta lumina, sa o caute cu siguranta si incredere ca sigur o vor gasi. Indiferent daca esti tanar sau batran, totul depinde de noi ,ceea ce vrem si ceea ce nu vrem sa acceptam…