A XX-a zi de post

Ultima şansă

Pentru cei ce se gândesc la moarte

Eram în vârstă de numai 7 ani şi aveam la coapsa dreaptă o tumoare extrem de mare. Medicii deja erau hotărâţi să-mi amputeze piciorul.

Familia mea trecea printr-o situaţie dificilă d.p.d.v. financiar şi primiseră deja preaviz de concediere. În acea seară, tatăl meu care nu a băut niciodată, a ajuns beat acasă şi nu mai avea nici un ban din salariu (pierduse şi ultima speranţă a mamei mele de a mai remedia puţin din întârzierea pe care o aveam la chirie.

Mama mea l-a dat afară din casă şi era hotărâtă ca, chiar în acea noapte să se sinucidă.

Eu eram unica lor fică iar mama, după ce m-a pus să dorm, s-a dus în bucătărie cu arma tatălui meu  şi era chiar pe punctul de a apăsa pe trăgaci atunci când eu m-am trezit şi am început s-o strig. Ea a venit să mă ajute, crezând că făcând asta, îmi îndeplinea o ultimă dorinţă. Atunci, eu i-am spus că vreau să mă uit la desene animate.

Ea a încercat să mă convingă că nu sunt desene la televizor pentru că suntem în toiul nopţii, dar eu am insistat.

S-a gândit atunci să mă lase în cameră să mă uit la televizor cu sonorul foarte tare pentru cas între timp, ea să se ducă şi să termine ce începuse. Chiar atunci, a dat peste o emisiune la TV denumită „Painel da Verdade” (Panoul Adevărului) ce era realizată de către pe atunci, părintele Macedo care spunea: „Tu care spui că viaţa ta nu mai are nici un sens şi ai o armă chiar acum la cap încercând să te sinucizi, nu face asta. Vino la biserică pentru că există o scăpare pentru tine.”

Auzind asta, s-a hotărât s-o mai încerce şi pe asta şi în caz că nu avea să se întâmple nimic după ceea ce avea să meargă la biserică, urma să se sinucidă. 

Ziua următoare, m-a luat în braţe (pentru că din cauza tumorii nici nu mai eram capabilă să merg) şi am fost la biserică. Ajunse acolo, m-a pus pe ultimul rând şi deja a început să manifeste.

Părintele Macedo care era singur la biserică s-a rugat pe capul ei, iar demonul a spus că a fost trimis în viaţa noastră ca să ne distrugă pe toţi. A mai spus că a fost trimis printr-o făcătură de vrăjitorie ce fusese făcută în piciorul unei păpuşi de ale mele. Mătuşa mea a fost să facă asta la centru de vrăjitorie cu scopul de a mi se amputa piciorul pentru ca astfel părinţii mei să fie îndureraţi şi distruşi.

După rugăciune, părintele Macedo m-a chemat să vin şi să o îmbrăţişez pe mama şi atunci m-am ridicat şi am putut merge, ceea ce nu mai făcusem de ceva timp. Mama mea era uimită şi când am ajuns aproape de altar, am observat că tumoarea pe care o aveam a crăpat şi a început să curgă toată mizeria de acolo. 

De atunci, după aproape 30 de ani, întreaga mea familie a început să frecventeze Biserica Universală. Am învins toate greutăţile, vrăjitoriile şi am reuşit să ne menţinem tari. Am fraţi mai tineri decât mine care sunt lucrători, iar părinţii mei care locuiesc în Rio de Janeiro sunt membrii ai Bisericii universale din Botafogo.

Eu m-am dăruit lui Iisus încă de când eram foarte tânără. Întâlnirea cu Dumnezeu am avut.o la 15 ani şi azi fac lucrarea lui Dumnezeu de 4 ani în Africa de Sud.

Fabiana Moreira

Ep. Edir Macedo

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *