Acest lucru îi interesează pe toți

Eliberarea care a avut loc în fiecare dintre noi și mai presus de tot, cea mai mare dintre minuni, care a fost nașterea din nou, este ceea ce dorim să se întâmple  cu toate persoanele.

Există o revoltă foarte mare  care mereu ne face să-L întrebăm pe Duhul Sfânt: ’’Ce trebuie să facem să se întâmple acest lucru?’’

Am văzut persoane într-un proces de eliberare, care deși cunoșteau bine Biblia, încă nu s-au născut din nou.

Unele dintre ele au parte de momente plăcute de pace, cât timp sunt în biserică, dar curând asta se termină, pentru că atunci când ies, dau piept cu o realitate tristă și de rutină.

Oare Domnul cerurilor și al Pământului  este Domnul acelora care cred în El doar când sunt în biserică și nu afară, la modul că, atunci când persoana este în biserică, pare că este în cer; și afară pare că este în infern?

Dacă persoana în biserică își dă seama că este bine, dar când iese vede aceleași simptome din perioada în care era cu spatele la Dumnezeu și cu fața întoarsă  către diavol – chiar fiind bună și caritabilă – atunci nu va exista o eliberare. Sunt demoni în zonă!

Cum te eliberezi  din acest infern dintr-o dată și să iei în posesie o viață de calitate?

Domnul Iisus a spus: ‘’Nimeni nu poate să intre în casa celui  puternic și să-i fure lucrurile, decât dacă nu-l leagă mai întâi pe cel puternic! Abia atunci îi va putea  jefui casa.’’ Marcu 3:27

Acest puternic este diavolul;  casa este trupul persoanei – pe care el și-l face ca locuință a lui; și lucrul  este viața  pe care el o are în ghearele sale.

Cum pot să intru în casa celui puternic, să-l leg și să scot viața din ghearele lui, dacă eu nu sunt revoltat? Imposibil!

Din acest motiv, mulți oameni încă nu s-au eliberat.

Știți ce lipsește? Revolta, indignarea!

Oricine  este îmbrăcat cu revoltă devine viteazul mai puternic.

Dacă dvs spuneți că Domnul Iisus este Domnul dvs, până când veți tolera ca acest infern să fie locuitorul  din trupul dvs și stăpânul vieții dvs?

Nu vă gândiți că după ce ați fost eliberat, născut din Dumnezeu, binecuvântările  vor veni  în mod automat. Nu, nu și nu!

Nu uitați:  chiar cu Dumnezeu, între dvs și lucrurile dorite, există acești demoni care într-o zi  erau în dvs.

Dacă doar cu credință și revoltă ați învins, vă imaginați acum cu Duhul Sfânt?

Dvs aveți credință, Cuvântul lui Dumnezeu și Duhul Lui.

Revoltați-vă contra acestui infern și luați în posesie viața din abundență pe care Domnul Iisus a venit s-o aducă.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Doina Răspunde 29 martie 2013 la 11:25

Binecuvantat fie Domnul DUMNEZEUL NOSTRU IiSUS HRISTOS AMIN.