Acesta este Fiul Meu, Prea Iubit.

sky-706x409”În acele zile a venit Isus din Nazaretul Galileii şi a fost botezat de către Ioan în Iordan. Imediat după ce a ieşit din apă, El a văzut cerurile deschise şi pe Duhul coborând peste El ca un porumbel. Şi din ceruri s-a auzit un glas care zicea: „Tu eşti Fiul Meu preaiubit; în Tine Îmi găsesc plăcerea!“ Marcu 1.9-11

Meditând la acest cuvânt, stau și mă întreb: de ce Domnul Iisus, fiind Propriul Fiu al Lui Dumnezeu, a trebuit să Se boteze în apă, și Duhul Sfânt să coboare peste El? Mă gândesc că a fost pentru a lasa modelul de cum se întâmplă cu cei ce se căiesc sinceri de păcatele lor și se dăruiesc la Picioarele celui PreaÎnalt, cu o dorință arzătoare de a urma o viață noua și curată, în care esența ei este să asculte Cuvântul lui Dumnezeu și să meargă pe drumul Lui.

Sacrificând carnea lui, sentimentele lui, ce sunt (sacrificiu spiritual ca prostituție, adulter, dorințe nepermise etc.) și ceea ce posedă (sacrificiu material ca inima în bani, în bunuri materiale, în fii etc.), pentru a primi cea mai mare Comoară ce un om poate avea: botezul cu Duhul Sfânt. Când Domnul Iisus vede această dispoziție, această sete în inimă a unui candidat la botezul cu Duhul Său, atunci cerurile se deschid și Duhul Sfânt coboară peste el și inundă interiorul său.

Cei ce sunt împrejur nu pot auzi Aceea Voce ce vine din ceruri, poate chiar nici propria persoană aude, dar în lumea spirituală, atât îngerii cerești cum, în principal, infernul întreg aude într-un sunet înalt și bun: ”Tu eşti Fiul Meu preaiubit; în Tine Îmi găsesc plăcerea!” În alte cuvinte: ”Atenție, îngeri, arhangheli, heruvimi și serafimi! Slujiți-l în tot ce are nevoie, păziți-l de tot răul. S-a mai născut un fiu iubit. Și, atenție, infern! Începând de acum,. Nimeni să nu îndrăznească să îl atingă, de aici înainte el are Sigiliul Meu, ADN-ul Meu.”

Mulțumim lui Dumnezeu. Văd că acesta este propunerea Duhului Sfânt în acest Post al lui Daniel. Și dumneavoastră sunteți dispus să renunțați la tot ce aveți și la tot ceea ce sunteți pentru a deveni un fiu al Lui Dumnezeu, având ADN-ul lui Dumnezeu?

Gândiți-vă!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *