Altarul onorează pe cei ce Îl onorează

Adevăratul slujitor, slujitorul bun și fidel, menține gândul concentrat la voința Domnului lui. Și nu este doar din când în când, nu! Fie în biserică, în casă, pe stradă, în fine, în orice loc.

Nu cred că Dumnezeu are slujitori sporadici. Ori este slujitorul Lui 24 de ore pe zi și 365 de zile pe an ori nu-L slujește. Ori este Templul Duhului Sfânt ori nu.

De aceea, persoana care Îl slujește pe Dumnezeul Cel PreaÎnalt este conștientă de resonsabilitățile sale și nu renunță la ele pentru nimic. Familia, prieteniile sau orice alt compromis niciodată nu intervine în prioritatea serviciului ei pentru Dumnezeu. El ocupă gândurile slujitorului permanent pentru că El este Domnul său, Stăpânul său, Tatăl Său.

Lucrul cel mai glorios în slujirea lui Dumnezeu sunt inspirațiile voinței Sale date de către Duhul Sfânt. Slujitorul nu are îndoieli în ceea ce privește voința Domnului; știe ceea ce trebuie făcut și face. În acest timp, Domnul doar așeaptă ca voința Sa să fie executată. Și mai mult: El niciodată nu cere imposibilul. Tot ceea ce El cere este ceea ce se poate da sau face.

În afară de asta, slujitorul bun și fidel știe foarte bine cum să fie pe placul Domnului. Este ceea ce se vede în pilda celor 3 slujitori (Matei 25.14-30). După ce a dat talanții, Domnul a călătorit. Ei deja știau ceea ce trebuie să facă. Cu noi nu este diferit, pentru că Duhul Lui este în interiorul nostru.

“Dacă Îmi slujeşte cineva, să Mă urmeze; şi unde sunt Eu, acolo va fi şi slujitorul Meu. Dacă-Mi slujeşte cineva, Tatăl îl va onora.”

Ioan 12.24

Ca Duhul lui Dumnezeu Să Se servească mai mult de slujitorii Săi și să trezească aceeași credință a celorlalți.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *