Am renunțat la ateism

ateismo-706x432Episcopului Edir Macedo;

Vă sunt recunoscător pentru că mi-ați prezentat o Credință despre care nu am auzit vorbindu-se niciodată, Credința inteligentă. Prin această credință am renunțat la ateism. Da, eu eram ateu și nu avea cine să mă convingă că greșeam.

Când auzeam vorbindu-se de numele dumneavoastră și despre biserică, mă înfuriam. Dar cineva mi-a dat cadou o carte, primul volum al cărții “Nimic de Pierdut”- biografia dumneavoastră, care am citit-o cu greu. Este impresionant faptul că  nu am reușit să mă opresc din citit, inclusiv am citit cele trei volume și m-am botezat în apă.

“Credința Rațională”, “Pe urmele lui Iisus”, “Credința lui Avraam” și alte volume pe care le-am citit, mi-au confirmat cât de mult este Dumnezeu cu dumneavoastră și lucrul cel mai bun pe care l-am făcut în viața mea a fost să vin la această biserică.

Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru că mi-a dat șansa să umblu cu El și vă sunt recunoscător pentru că, prin viața dumneavoastră viața mea s-a schimbat. Azi sunt un om aproape căsătorit, datorită Terapiei Iubirii. Văd cum situația financiară crește și Dumnezeu îmi modelează viața.

Dumnezeu să vă binecuvânteze în continuare pe dumneavoastră și pe ceilalți episcopi și preoți care sunt adevărați mesageri ai lui Dumnezeu pe acest pământ.

Tiago Jedson

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *